Makan-makan Kat Opis

Wednesday, April 02, 2014


Assalamualaikum!

Kejap je masa berlalu kan? Tau-tau je orang tu nak pencen dah, orang ni dah pindah dah. Begitulah lumrah kehidupan, orang datang orang pergi. Aku ni baru 10 tahun keje, dok ada 30+ tahun lagi nak mengadap pc ni hehe, tu pun kalau umur panjang. Kalau tak panjang? Innalillah....



Mana antara jejaka-jejaka di atas ni yang nak pindah ni? haha. Yang baju biru tu la En. Amin namanya. En. Amin telah diberikan surat naik pangkat awal bulan lepas, amboiiii seronoknya!! hehe. Sapa tak seronok ye dak! En. Amin dinaikkan pangkat ke C26 dari C22. 

Alhamdulillah, rezeki tuuu lagi2 En. Amin pun dah nak pencen bulan 11 nanti. Sekurang2nya, berganjak la tangga gaji tu, dan pencen nanti pun dapat lebih sikit kan. Oleh kerana En. Amin menerima kenaikan pangkat ni, maka En. Amin telah diminta berpindah ke stesen Temerloh berkuatkuasa minggu depan. Wow! jadi incaj terus la En. Amin ye hehe.


Cenderahati disampaikan oleh orang kuat seksyen iaitu En. Kang dan En. Razak sendiri. Selamat maju jaya En. Amin! Dan selamat bersara bulan 11 nanti. Kot2 kita tak jumpa lagi dah pasni so kenit wish awal la hehe.




Macam biasa setiap pagi, aku sarap dulu dengan minuman kesihatan EPHYRA hehe. Mana leh tinggal ni, kena konsisten! 

Acaner la aku nak pencen nanti ye? sempat ke dak aku nak buat jamuan cenggini? Sempat ke dak aku nak berucap depan kengkawan sumer? sempat ke dak aku nak bayar segala hutang yang bercetak dalam payslip tu? Oopsss! hahaha. 

#pray4MH370



You Might Also Like

17 pengomen comel

  1. seronoknya makan2 dah tak yah pikir dah lunch nak makan apa...muahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu la dear, selesai bab makan! :D

      Delete
  2. bab makan2 nie yang best...ada ephyra lagi best kan...hihi

    ReplyDelete
  3. seronoknya dapat makan2..insyallah sampai juga tu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan memang seronok Asha, tambah free kan hehe. InsyaAllah :)

      Delete
  4. seronoknya bab makan makan ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau tak seronok, jimat duit lunch tuk arini dan kenyang sampai ke petang hehehe :D

      Delete
  5. wahhhh mkn free.. una suke makan free.. hhahahaha tak malu kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nak malu pe pulak, bukak baju depan orang tunjuk 'wayang' free tu baru malu kan ekekeke :D

      Delete
  6. Wahh seronok.. makanannya mmg sgt kena dgn masanya.. semoga sukses semuanya... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  7. betul tu..orang datang dan pergi..tempat saya ada sorang akak baru pencen setelah 17 tahun di kompeni kami..

    ReplyDelete
  8. Setiap kali transfer atau resign mesti ada jamuan....menunya sedap pulak tu...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM