Nasib Berhidung Mancung!

Tuesday, April 22, 2014


Assalamualaikum!

Tengah dok sibuk modify gambo header blog aku .....

Akak cleaner : gambar sape ni dik?

Aku : saye la kak ...naper?


Akak cleaner : macam orang Arab ye dik

bhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Dia ni saje nak pekena aku ke atau saje perli aku?? T___T

Lalu aku tanya lagi ....

Aku : tang mana yang akak cakap macam Arab tu?

Akak cleaner : tang hidungnya ....

bhahaha! 

Dalam banyak-banyak part, part hidung aku ni memang selalu jadi bahan orang hehe. 


Sabo je la Nim ... asalkan ko ada hidung hehe.


#pray4MH370
#pray4mynose (ekekekeke)



You Might Also Like

31 pengomen comel

  1. wahhh untung hidung mancung,, bia hidung mancung kak, jangan hidung Pinocchio sudah heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha idung pinocchio? tak mo ar :D

      Delete
  2. Heheheh cantik lah berhidung mancung

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kalau kurniaan Allah semulajadi, tapi kalau 'dibuat-buat' mancung tu jadi huduh plak tak gitu? :D

      Delete
  3. pujian tu xder makna ke kechik?hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti la tu pujian ke perlian tu kak? hehe :D

      Delete
  4. ok apa hidung mancung... hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidung mancung ok, tapi tak tahan bila kena 'bahan' macam idung pak Arab ekekeke :D

      Delete
  5. haha..tang hidung memang selalu jadi bahan..NK..kat umah sura kitarang anak beranak pon slalu jadikan hidung sebagai bahan mengusik..sebab anak2 ada yg ikut abahnya ada yg ikut Uminya..
    *memang tang hidung NK ada cam a'rab daa...hihi..

    ReplyDelete
  6. looks like Arabaian ...memanglah cantik lg2 tang hidung . *dari itu jg pcl tertarik dgn mywife :)

    ReplyDelete
  7. Orait la tu kak, hidung mancung. Cun tu. Jangan lubang idung besar sudeh. Hehehe :-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. syyyyyy! sebut 'lubang idung besar' tu biar perlahan sikit hehehehe :D

      Delete
  8. hehehehehe, ternyta ada aja jg yah yg bialng nasib berhidung mancung .. kerna biasany sy hanya denger nasib berhidung pesek ....:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidung mancung juga boleh jadi 'bahan' jenaka lor hehe :D

      Delete
  9. hihi...pandai makcik cleaner tu menilai

    ReplyDelete
  10. ada sorang member saya ni hidung mancung...kitorang selalu panggil nama dia Hidung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian ke dia dipanggil hidung hehehe :D

      Delete
  11. at least hidung tu memang mancung ...

    ReplyDelete
  12. Betul letiew.. makcik cleaner tu ikhlas tu.. jenis straight forward je. Baguslah dpt direview mcm tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha abg khir, ni bukan 1st time hidung saya direview tau :D

      Delete
  13. Alhamdulillah... Tpi mmg betul pun.. Muka kenit iras2 org arab sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tapi Arab putih merah kulit dia, kenit merah hitam :D

      Delete
  14. Akak pun hidung mancung per...hihi

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM