Tuesday, April 22, 2014

# Story Kenit

Nasib Berhidung Mancung!


Assalamualaikum!

Tengah dok sibuk modify gambo header blog aku .....

Akak cleaner : gambar sape ni dik?

Aku : saye la kak ...naper?


Akak cleaner : macam orang Arab ye dik

bhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Dia ni saje nak pekena aku ke atau saje perli aku?? T___T

Lalu aku tanya lagi ....

Aku : tang mana yang akak cakap macam Arab tu?

Akak cleaner : tang hidungnya ....

bhahaha! 

Dalam banyak-banyak part, part hidung aku ni memang selalu jadi bahan orang hehe. 


Sabo je la Nim ... asalkan ko ada hidung hehe.


#pray4MH370
#pray4mynose (ekekekeke)



31 comments:

  1. wahhh untung hidung mancung,, bia hidung mancung kak, jangan hidung Pinocchio sudah heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha idung pinocchio? tak mo ar :D

      Delete
  2. Heheheh cantik lah berhidung mancung

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kalau kurniaan Allah semulajadi, tapi kalau 'dibuat-buat' mancung tu jadi huduh plak tak gitu? :D

      Delete
  3. pujian tu xder makna ke kechik?hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti la tu pujian ke perlian tu kak? hehe :D

      Delete
  4. ok apa hidung mancung... hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidung mancung ok, tapi tak tahan bila kena 'bahan' macam idung pak Arab ekekeke :D

      Delete
  5. haha..tang hidung memang selalu jadi bahan..NK..kat umah sura kitarang anak beranak pon slalu jadikan hidung sebagai bahan mengusik..sebab anak2 ada yg ikut abahnya ada yg ikut Uminya..
    *memang tang hidung NK ada cam a'rab daa...hihi..

    ReplyDelete
  6. looks like Arabaian ...memanglah cantik lg2 tang hidung . *dari itu jg pcl tertarik dgn mywife :)

    ReplyDelete
  7. Orait la tu kak, hidung mancung. Cun tu. Jangan lubang idung besar sudeh. Hehehe :-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. syyyyyy! sebut 'lubang idung besar' tu biar perlahan sikit hehehehe :D

      Delete
  8. hehehehehe, ternyta ada aja jg yah yg bialng nasib berhidung mancung .. kerna biasany sy hanya denger nasib berhidung pesek ....:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidung mancung juga boleh jadi 'bahan' jenaka lor hehe :D

      Delete
  9. hihi...pandai makcik cleaner tu menilai

    ReplyDelete
  10. ada sorang member saya ni hidung mancung...kitorang selalu panggil nama dia Hidung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian ke dia dipanggil hidung hehehe :D

      Delete
  11. at least hidung tu memang mancung ...

    ReplyDelete
  12. Betul letiew.. makcik cleaner tu ikhlas tu.. jenis straight forward je. Baguslah dpt direview mcm tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha abg khir, ni bukan 1st time hidung saya direview tau :D

      Delete
  13. Alhamdulillah... Tpi mmg betul pun.. Muka kenit iras2 org arab sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tapi Arab putih merah kulit dia, kenit merah hitam :D

      Delete
  14. Akak pun hidung mancung per...hihi

    ReplyDelete

Apa kata korang?