Trial Pack Ephyra Dah Sampai!

Tuesday, April 22, 2014


Assalamualaikum!


Alhamdulillah, trial pack EPHYRA yang ditunggu-tunggu dah pun sampai semalam. 

Excited nak shake shake dan minum EPHYRA setiap hari seperti sebelum ni hehe.


Dalam trial pack ni ada 10 sachet EPHYRA, memang cukup la nak 'cover' stok sehingga hujung bulan ni hehe.

Macam mana kenit dapat trial pack EPHYRA ni? Haaaa kenit dapat melalui kontes EPHYRA PILIHANKU yang kini telah memasuki PHASE 2

Dah baca testimoni 30 hari kenit bersama EPHYRA?

Kalau belum baca, wajib terjah entri ni sekarang (^_^):



Terima kasih EPHYRA! (^_^)



Jom ber-EPHYRA! (^_^)


#pray4MH370

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. syoknyer kalau dapat harga murah

    ReplyDelete
  2. Bestnya kak..lya pernah cuba sekali je

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau dapat makan......

    ReplyDelete
  4. syoknye kalau dpt hilangkan minyak kt muke ni T__T
    http://tintalinaluna.blogspot.com/

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM