Tuesday, April 22, 2014

# Ephyra

Trial Pack Ephyra Dah Sampai!


Assalamualaikum!


Alhamdulillah, trial pack EPHYRA yang ditunggu-tunggu dah pun sampai semalam. 

Excited nak shake shake dan minum EPHYRA setiap hari seperti sebelum ni hehe.


Dalam trial pack ni ada 10 sachet EPHYRA, memang cukup la nak 'cover' stok sehingga hujung bulan ni hehe.

Macam mana kenit dapat trial pack EPHYRA ni? Haaaa kenit dapat melalui kontes EPHYRA PILIHANKU yang kini telah memasuki PHASE 2

Dah baca testimoni 30 hari kenit bersama EPHYRA?

Kalau belum baca, wajib terjah entri ni sekarang (^_^):



Terima kasih EPHYRA! (^_^)



Jom ber-EPHYRA! (^_^)


#pray4MH370

6 comments:

  1. syoknyer kalau dapat harga murah

    ReplyDelete
  2. Bestnya kak..lya pernah cuba sekali je

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau dapat makan......

    ReplyDelete
  4. syoknye kalau dpt hilangkan minyak kt muke ni T__T
    http://tintalinaluna.blogspot.com/

    ReplyDelete

Apa kata korang?