iPad Case

Wednesday, June 11, 2014


Assalamualaikum!


Akhirnyaaaa ketemu juga dengan iPad case ni! Bukannya takda jual, tapi tak sampai seru lagi nak membeli masa tu hehehe. 

Kesian iPadku takda 'baju', sejak hari pertama aku pegang ..... baru sekarang ada 'baju' hehe.


Macam yang aku cakap dulu, iPad ni sangat jarang digunakan kecuali nak tengok kartun atau layan citer filem kat website. Dan, sekarang ni my cikenits dua orang tu la yang conquer iPad ni. 

Kadang-kadang tengok kartun upin ipin, kadang-kadang oggy and the coakroaches, kadang-kadang boboiboy, lagi tak boleh blah ... hari-hari Frozen


Entah macam mana semalam, balik dari event, Pak Jelan terus ke kedai telefon kat belakang umah tu, dan beli casing ni. Harga asal RM30, itu leng chai kasi RM25, terus Pak Jelan grab. 

Actually, aku ada kenen-kenen ke Pak Jelan kalau 'seru' ada lebih apa kata beli je terus yang macam ni ....


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


ATAU CAMNI KE?


ATAU CENGGINI KE?


CAMNI PUN CARE GAK APE?




Diperbuat dari bahan getah tahan lasak dan lagi best water proof! Bahagia hidup kan? haha. Dah la tu kalau jatuh takda la pecah berderai ke ape, sebab casing ni tebal dan melindungi bahagian tepi iPad.

Bila risik-risik kat opismate, dia cakap harganya tak lari dari SERATUS LEBIH! Terus Pak Jelan sengih sumbangsih tandanya lama lagi la iPad aku nak dapat 'baju' mahal tu hehe.

Takpela, yang di atas nun tu pun dah ok buat masa ni. Cuma kena pastikan anak-anak atau ibu atau ayahnya tak terrrrjatuhkan. Kalau jatuh, ibu nangis nak ... kuikuikui~


#pray4MH370


You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. yang atas hijau tu pun dah ok hanim

    ReplyDelete
  2. semua mnarik.ikur rasa semua nak beli.hihihi.
    datang mengisi tabung dan jenjalan

    ReplyDelete
  3. kaloa saya kompem pilh kaler pink + kuning tu..tp harga lak mahai bebenor...cancel

    ReplyDelete
  4. kalau boleh nak beli baju banyak sikit boleh tukar² kan.heee..alhamdulillah guna apa yang ada dulu :)

    ReplyDelete
  5. Menarik juga casing mcm tu eh.. :)

    ReplyDelete
  6. Casing terkini pic kat bawah tu

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM