Blogger's Family Day!

Monday, September 22, 2014


Assalamualaikum!


Sepatutnya aku dah boleh story pasal percutian aku di Melaka tempohari dengan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari. Tapi, gara-gara henpon tertinggal pagi ni ... harapanku musnah sama sekali! 

Grrr ... !

Pun begitu, tangan aku gatai juga nak up sekurang-kurangnya entri teaser untuk mengubati hatiku yang sedang berduka tertinggal henpon huhu. Jom kita layan gambo dua tiga kerat dulu!



Budak-budak main tepung!






Ibu sedang sibuk bersukaneka, Mira sedang berseronok main tepung ye ...!




Pegang arnab ngan anak-anak. *Eh .. masa bila pulak aku beranak lima?* kikikiki~

Yang adik cakap, naper kena pegang arnab macam tu *pegang telinga*, sakit la telinga dia kena tarik. Memang beginilah cara pegang arnab pun sayang oiii! Kalau tak kang dia melompat-lompat nak lari hehe.




Haaaaa happening tak? harusssla happening hehe. Tu baru 5 % je aku sharekan. Memang rasa nak nangis guling-guling tengok gambar aku tangkap belon tu! Siapa la punye keje pi tangkap gambar aku waktu tu wakakaka! T__T

Tapi, apapun percutian singkat 3 hari 2 malam di Melaka tempohari memang best dan takkan dilupakan! 

Nak tau story penuh? tungguuuuuu aku bongkar satu persatu apa yang berlaku di Melaka nanti yek! ^^


You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. Bestnya.. best betul dpt pi cuti2 ngan ahli kelab....

    ReplyDelete
  2. bestnya....akak orang melaka pun tak tahu tempat nie...

    ReplyDelete
  3. ok ok ok, enuf enuf...i is jelly sebab kena tinggal huwaaaa...ha ha ha... over dramatic...

    ReplyDelete
  4. enuffffffffffff kan farah kan kannn............... tapi memek muka tgkp belon tu serius ida nk gelakkk boleh? kekekkkee

    ReplyDelete
  5. hahaha..memek muka tu menandakan bersungguh-sungguh..ehhee

    ReplyDelete
  6. Penulisan entry yang menarik dan blog yang kemas.if you dont mind, our green warriors really need your support. Do click the link below and support us. http://ridoma.blogspot.com/2014/09/todays-youth-is-tomorrows-future.html

    ReplyDelete
  7. farah pn ada dapat jemputan jugak dari en.bari.. tapi tarikh pulak jatuh sama hari dengan program jabatan.. huhuhu.. ruginya tak dapat join..hapenning!!!..i is jelosssss...hehehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM