[Cabaran 30 Hari] Hari 5 - 3 Pesanan Aku Untuk Bekas Kekasih

Friday, September 05, 2014


Assalamualaikum!


Cabaran masuk hari ke-5 dan mesti ramai yang tertunggu-tunggu tajuk untuk hari ni kan hehe. Aku pun mati kutu nak menyiapkan task kali ni .... tetiba otak jammed! haha. Ni pun menggigil tangan nak menaip! Tapi, nama pun CABARAN kan, so kira kasi bolos je la! haha.

Aku tak kisah kalau Pak Jelan baca entri ni pun, pasai dia tahu aku siapa dan aku macam mana. Apa yang aku gusarkan ialah ape benda aku nak cakap kat bekas-bekas kekasih aku dulu?? Yang mana satu aku nak tujukan ni? 'Stok' sekolah rendah ada, menengah ada, form 6 ada, masa dapat kerja pertama ada ..... wakakakaka! :p. 

Bila sebut 'bekas-bekas' bukanlah bermakna aku ni playgirl dulu. Tak ... aku cukup pendiam dulu hehe. Tak tahu macam mana mereka boleh 'sangkut' ngan aku .... ehh ehh! :p




Ikut sejarahnya dulu, tiada apa-apa perkara yang tidak baik berlaku antara aku dengan bekas-bekas dulu. 

Gaduh takdo, bertekak takdo ...semuanya loving-loving malu-malu gitu .... wak luuuuuu! hahaha :p. 

Dari kecik sampai besar, yang aku jumpa semuanya ok je. Kami berpisah pun cara baik, samada secara rasmi atau tidak. 

Ahh malas nak bertangguh, baik aku teruskan!


3 Pesanan Untuk Bekas-bekas Kekasihku

Pesanan No. 1

Selamat Berbahagia

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Pesanan No. 2

Selamat Berbahagia 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Pesanan no.3

Terima kasih 
&
Selamat Berbahagia!


Hahahaha tu je la pesanan aku. Ustaz selalu pesan, kalau kita doakan kebahagiaan orang lain nanti Allah akan kurniakan kebahagiaan pada kita juga. Benda tak baik aku tak ingat dah, malah aku lupa terus! hehe. Aku ingat yang baik-baik je...lagipun banyak kenangan yang aku dah lupa sebenarnya wahahaha .... boleh cenggitu? :p

Kenangan lalu hanyalah sebahagian dari pengalaman hidup. Pertemuan dan perpisahan berlaku ada hikmahnya. Yang penting, apa yang aku ada sekarang aku nak jaga leklok kalau boleh sampai syurga. Terima kasih kerana pernah hadir dalam hidup aku .... dan terima kasih kerana tak pernah buat 'taik' dengan aku dulu hahahaha :p


Koleksi Cabaran 30 Hari


You Might Also Like

20 pengomen comel

  1. ha gitewww sempoi jerrrr...hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. betul tu anim..kalau tak,takde la kenal dengan husband sekarang nie kan...

    ReplyDelete
  3. Hahahaha mudah dan ringkas.. yeahhhhhh terbaikk

    ReplyDelete
  4. Hehe..semoga berbahagia... ^_^

    ReplyDelete
  5. betul2 doakan yg terbaik suda.. :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih 3x tu untuk seorang ke atau untuk 3 orang??heheheh

    ReplyDelete
  7. tuu diaa, simple saja pesanannya. huhu

    ReplyDelete
  8. Hahaaa..dapat agak dah, anim simpan sesuatu dari pengetahuan pak jelan....kan. Bagus la x cita lurus sangat.

    ReplyDelete
  9. tiada dulu..tiada lah sekarang kan.

    ReplyDelete
  10. Scrolll pnjag bebenar...mcm kena troll eeeee

    ReplyDelete
  11. hahaha kak hanim ni lucu tau dak. kelakar mcm ujang dah ni

    ReplyDelete
  12. errrkkkk.... Tedi ingatkan nak cakap selamat tinggal coklat....
    wa wa wa...

    ReplyDelete
  13. Memang bahagia betul la orang tu ...sampai 3 kali selamat bahagia haha

    ReplyDelete
  14. Saya pun wish selamat juga... tapiii... selamat jalan Romeo!! :D

    ReplyDelete
  15. Camne sy nk ucapka. Jika sy tiada kekasih ni ek.. Hehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM