[Cabaran 30 Hari] Hari 9 - Siapakah Lelaki Yang Menarik Perhatian Aku?

Tuesday, September 09, 2014


Assalamualaikum!




Wow! Cabaran hari ke 9 diteruskan dengan tajuk kali yang sangat sesuatuuuuuu! hehe. Aku memang blur sangat bab-bab cenggini ...! tengok je la dua entri sebelum ni, pasal bekas kekasih la .. pasal lagu cinta la .... aku tak biasa cenggini! 

Tak biasa! tak biasa ...!

I is inesen you know! heeee :p

Ok la ok la.... 

Setiap insan pasti menginginkan ciri-ciri yang sempurna pada pasangannya kan. Bukanlah 100% sempurna, tapi kalau boleh sedikit ciri yang kita nak tu ada pada bakal pasangan kita betul tak. 

Aku mengaku aku pernah menetapkan beberapa ciri untuk bakal suami aku dulu. Imaginasi bayangan seorang manusia yang 'sempurna' pada pandangan mata dan hati. 

Pernah aku mengimpikan ....

  • bakal suami aku lebih tinggi dari aku, supaya aku boleh letak kepala kat dada dia bila dia peluk aku ..... pffttttt!

Tapi, apa yang kita rasa terbaik itu mungkin belum cukup baik sebenarnya. Tak tinggi takpe, boleh je duduk atas kerusi pastu letak la kepala kat dada dia kan. Sambil baring pun boleh letak kepala ye dop hahaha :D

So, inilah jejaka-jejaka yang menarik perhatian aku sehingga kini ....




Lelaki pertama dalam hidupku .... Hj. Hashim berumur 65 tahun ini. Sangat tegas dan tak suka orang lawan cakap dia. Kalau dia tengah marah dan membebel, kita jangan melawan! Diamkan aje sampai dia habis bercakap. Dia suka bila kami rajin tengok buku sekolah hehe. 




Amboiiii! kemain dia tutup idung! busuk sangat ke nafas iolss!!! hahahaha. Ehhh jangan salah faham ye uolss ... gambo ni gambo shooting tuk Nuffnang hari tu haha. Nafas iolss sebenarnya wangi ok ... semerbak harum gituuu! hahaha. Aku paksa Pak Jelan berlakon sekali dalam video tu ekekeke. 




Dengar molep ustaz kabo tu ^^


Koleksi Cabaran 30 Hari

You Might Also Like

16 pengomen comel

  1. Aduii lawak la hanim nii.. seius cute je bace. Tersengih2 i haha*likeeee ^^

    ReplyDelete
  2. ayat UAI tu terbaik, kalau baca entri anim ni mesti tergelak2....

    ReplyDelete
  3. Siap boleh diajak belakon iklan tu..maknanya baik,sporting dan memang bahagia gitew...heheh

    ReplyDelete
  4. Cuba kita biarkan gambar tu berkata-kata.. Hehe..

    ReplyDelete
  5. :) hihi . ayat uai tu mmg lawak .

    ReplyDelete
  6. hehee..suami nak takank kene tolong isteri berlakon..hehee

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM