Monday, September 01, 2014

# KBBA # KelabBloggerBenAshaari

[Cabaran 30 Hari] Hari 1 : Gambar Terbaru & 5 Fakta Tentang Diri Saya


Assalamualaikum!


Adoiiii! menggigil aku menaip entri ni haha. Lama dah aku tak join sebegini bersama rakan blogger. So, kali ni aku taknak lepaskan peluang ok! Gigil pun gigil la janji siap entri den! hahaha.

Bagi yang nak tahu segmen apa yang aku dok kalut nak join sangat ni, inilah game blog Cabaran 30 Hari dimana setiap hari akan ada entri tentang diri aku yang mungkin korang nak tahu hehe. Amboiiii bunyi macam retis sangatttttt! hehe :p

Cabaran bermula hari ini 1 September dan akan berakhir pada 30 September. So setiap hari ada benda baru yang korang akan tahu mengenai aku. Aishhh! I is malu pulak! :D

Dah! dah! jom mula ^^

Gambar Terbaru & 5 Fakta Tentang Diri Saya

5 Fakta tentang aku :


1. Sangat suka cium baby! Bau baby memang semerbak harum walaupun diaorg belum mandi time tu ^^ 


2. Tersangat benci pada orang ada perangai suka menipu dan tidak jujur! Orang begini memang patut kena gantung atas bawah dan seterusnya dicampak ke laut.


3. Mudah merajuk, tapi mudah juga dipujuk kalau kena ngan caranya (muehehehe)


4. Tak suka pakai make-up! Aku suka penampilan ringkas dan selesa. Tapi, kalau dioffer untuk dimakeupkan aku on je! hahaha :p


5. Suka sangat kucing! Mana-mana kucing lalu atau lintas depan aku, mesti aku bagi 'salam' kat dia :p






Wahhh! ada rupa Charlie's Angels gituuuu kan! wakakaka :p. Aku yang terkini, lengkap ngan eye-bag dan muka pucat!

Jumpa lagi next entri uolss! ^^

40 comments:

  1. Nanti nak tgk gmbr trbaru tp style v shape haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bentuk U lagi ni pe citaaaaa wakakaka :p

      Delete
  2. Eraz pon suka kucing.. meh cium mikhail..sementara mikhail masih baby ahhaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh! Mai sini cepat mikhail! Acik nak tiummmmm haha :D

      Delete
  3. Replies
    1. kucing is comel wattttt. Never afraid tau hehe :D

      Delete
  4. All the best...insya Allah, boleh untuk 30 hari...^_^

    ReplyDelete
  5. Anim orang asal orang mana? , Tersangat benci pada orang ada perangai suka menipu dan tidak jujur yeah ..sama lah !

    ReplyDelete
  6. samalah, orang x jujur p jauh2 jangan kawan ngn kite

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnn .... penipu shuh shuh gi main sana huhu :)

      Delete
  7. heheheh heyyy gaya lain plak tgn tu hhahah...tq joinnn

    ReplyDelete
  8. salam kenal.. haha.... lawalah gambar selfie tu..

    mama lewat join, tapi nak join jugak..tak kira!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha salam kenal mama, tu gambar bajet charlie's angels tu mama :p

      Jom jom join! ^^

      Delete
  9. Pernah tak merajuk, tapi orang tak tahu? Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka tu kena buat sendu sikit Eraz, baru orang tau kita merajuk hehehe :p

      Delete
  10. Hahaha samalah dengan ena.. mudah merajuk.. tapi yang tak sama, ena sukar untuk dipujuk.. uhuks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke?? aloooo baru nak pujuk Ena nak belanja makan kepci ekekeke :D

      Delete
  11. bau baby bau syurgaaa... salam perkenalan kak.. ;)

    ReplyDelete
  12. yeayy sep sep sepp. ida sayang suka sangatt kucing!!!!!!

    ReplyDelete
  13. Selamat berkenalan Anim hehee... Org yg tak jujur ni mmg bahaya buat kawan.. kawan pun dia makan je.. bahaya.. :)

    ReplyDelete
  14. mudah merajuk tu sama ler...hehehe...kucing???ai is takut...

    ReplyDelete
  15. wah banyak yang masuk cabaran 30 hari ni

    ReplyDelete
  16. Macam mane nk slam kucing? Ambek tgn kucing ke? Hihi

    ReplyDelete
  17. Org x jujur smue org tak suke... kannn...

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum... rusukiri,

    segmen apa nie yer anjuran mana? Sorry ketinggalan.. tp tgk ramai blogger yang join..

    mselim3

    pls: sorry mselim3 ketinggalan 'bas' nie.. cabaran 30 hari... ???

    ReplyDelete
  19. Kak hanim seorang yg sgt baik hati. Antara salah satu fakta juga. hehe

    ReplyDelete
  20. padanlah gambar byk yg takde make up. tak suke yea. same lah. hehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?