Letters For The Future Hazwani Dah Sampai!

Friday, September 26, 2014



Assalamualaikum!




Ingat lagi tak entri Surat Untuk Nurul Hazwani yang aku karangkan di SINI suatu ketika dulu? Kalau korang belum baca, baik terjah sekarang hehe.

Selama ni memang kakak yang selalu bagi aku 'surat cinta', time aku marah ... merajuk ... memang kakak la yang akan pujuk melalui surat-surat dia. 


Umur je dah lanjut, tapi perangai kuat merajuk lagi! 

Ape boleh buat ... jiwa sensitif kannn (puiiiihhh sangattt!) hahaha :p

Anyway, lepas aku register dan sampaikan mesej di situ tup tup aku dapat sms dari pihak AIA nakkan alamat rumah aku. Memula aku ingat spam ke orang tipu ke ape ....

Boleh saya tau naper encik nak alamat rumah saya?

Kami nak hantar surat yang puan tulis untuk anak puan hari tu kepada anak puan la.


Errk ....! habis kantoi besar aku kali ni ngan kakak! Dah la ari tu tulis kemain jiwang lagi ayat-ayat cinta aku hahahaha. 

Ingatkan diaorg simpan je mesej tu ....blerrghh! T__T




Dan, pagi tadi bungkusan istimewa dari AIA Letters For The Future telah selamat sampai ke tanganku. Ibu yang tulis surat, ibu yang dapat balik surat ni hehehe. Takpela, iolss amik bagi pihak anak, boleh cenggitu?? heeee :D

Nak kata surat, dia bagi kotak. Aku tak sure apa isi dalamnya. Eh opkos aku tak buka lagi ... amanah ni uolls! Siap bertulis nama 'Hazwani' lagi kat depan tu ...  berani nak gatai-gatai tangan nak buka sebelum tuannya ye? jangan cari pasai! hehe.

Tak tau la ape reaksi anak dara sulung tu nanti ....

You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. baru tuari ingat nak jugak buat,tapi bila dah dok karang,menjejes airmata,terus tak jadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita kak...sambil menaip sambil menitik air mata hehe :D

      Delete
  2. Huhuhuhu AIA tak PM kitapon kuakuakuakua ..Camno ni tak dapat ker ?? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade tu kot kak Lya ... tunggu turn kot :)

      Delete
  3. Replies
    1. Tak pasti present atau surat je Asha, tak sabar nak bagi dia buka tengok hehe :D

      Delete
  4. hehe bgs ibu,amanah..nt kongsi ye ape yg ad dlm tu ..sy plak yg x sbr

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, Mila tak sabar ... sis ni lagi menggeletor tangan dah tergaru-garu dari tadi ni ha hehehhe :D

      Delete
  5. ash punya tak sampai lagi punnnn.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat juga kot ... rasanya semua dapat kot :)

      Delete
  6. ala..rugi saya tak buat..hehehe...untung la dia dapat surat dari ibu..:0

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM