Sunday, September 14, 2014

# Beauty # Event

Photoshoot Kedua Selepas Dua Minggu!


Assalamualaikum!




Dua minggu berlalu begitu pantas! Dan, kelmarin aku ke sana lagi untuk 2nd photoshoot bersama rakan blogger lain. Kenapa ada photoshoot bagai ni? Haaaa photoshoot yang hari tu adalah untuk pengenalan kepada produk Loreal yang terbaru iaitu Revitalift V Shaper.  

Aku bersama rakan blogger lain mendapat peluang untuk mencuba produk ini dan berkongsi perubahan dalam masa dua minggu. 




Sampai-sampai je, aku tengok ada yang tengah dimake-upkan, ada yang tengah amik gambar dan ada yang sedang menjalani video shoot. Haaa nak tahu sapa yang terpilih menjalani videoshoot tu? hehe.






Apasal lain benau muka aku bila makeup ye? haha. Siap gincu kaler pink lagi, tak pernah aku pakai kaler pink terang gitu huhu.




Orang kat belakang dok bizi photoshoot, aku pun sibuk photoshoot sendiri hahaha. Sape yang amik gambo aku ni ye, Sue atau Lily?? 




Aku tengok gambo ni rasa nak tergelak! serius giler muke aku time tu hehe. 




Alhamdulillah, selesai sudah photshoot bersama Loreal. Dua minggu aku guna Revitalift V Shaper tu memang ada perubahan pada bentuk wajah aku. Bila aku tanya Pak Jelan, "ada V tak?", semedang dia senyum pastu angguk.

Kira berjaya la eksperimen aku tu kan hehe.

Oh ya, videshoot juga ada pada hari tu. Antara rakan blogger yang terpilih menjalani sesi videoshoot ialah akak manis kita Farah Bubblynotes! Yeaaaa! tak sabar nak tengok Farah dalam tv nanti hikhikhik~





Last but not least, buah tangan dari Loreal untuk dibawa pulang! Kali ni ada lisptick ... iolss dapat kaler peach dream aauwww! 

Terima kasih Loreal kerana memberi aku peluang mencuba produk terbaru ni dan merasai pengalaman photoshoot bersama rakan-rakan blogger yang lain. 

Ohsem! cuma part suruh buat free style tu memang aku tak reti sungguh la .... pfttttt!


13 comments:

  1. Mcm model loreal dah akak bestnya dpt produk loreal free

    ReplyDelete
    Replies
    1. model loreal? jauh lagi kotttt hehe :D

      Delete
  2. Terbaiklah. Boleh jadi model sambilan Loreal ni.
    Jom terjah entri terkini Mindakabur : Tugasan Kedua Untuk Cabaran iPhone 5s

    ReplyDelete
  3. Suka tengok model2 dgn gaya Muslimah... Syabas!

    ReplyDelete
  4. Hanim dah jd model Loreal yg real lah. Nnti kuar kat tv kn?

    *google glass to sesiapa pun boleh guna. Ia utk search place bila jln2 n cari maklumat menda yg kita nmpk dgn segera. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ishh tak kak, saya bukan model sebenar hehe. Sekadar photoshoot je :D

      Delete
  5. wah akak dah jd model loreal ye..tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan model la sayang .... just for testimoni je hehe :)

      Delete

Apa kata korang?