Tiga Bulan Mengidam!

Friday, September 26, 2014


Assalamualaikum!




Kronik! kronik! kronik dah aku ni. 3 bulan dah aku ngidam nak ke 'dia' baru semalam dapat merasa. Cam tau-tau je semalam ari gaji kannnnn hehe.


Dari bulan puasa membawak ke bulan bulan raya membawak ke bulan merdeka, puas aku nunggu brader ni meniaga, tapi tetap tak muncul-muncul gak. Kalau aku ada, dia tutup kedai tapi kalau aku takda dia meniaga pulak!

Dan, semalam sempena hari gaji peringkat kebangsaan, aku dah berhajat dalam hati balik umah nanti mesti nak merasa char kuey tiow brader ni! Mesti! Wajibul ghunnah! 

Pak Jelan outstation, kalau nak nunggu dia balik, alamatnya brader ni tutup kedai lagi la! hehe. 

Nehiiiii! >.<




Hai laaa char kuey tiow .... 3 bulan aku tunggu ko! baru la ni terubat rindu di perut hehehe. Tak pandang ke lain dah, ko jugak aku pandang dari mula sampai akhir!

Buurrppppppp! .... alhamdulillah :D


You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. Mesti sedap sgt tu sbb setia menunggu kedai tu bukak kan.

    Ops singgah kejap 😊

    ReplyDelete
  2. hihihiii...cukup ke sepinggan tu kenit...tiga bulan punya mengidam eloklah makan dua-tiga pinggan, baru puas hati tau...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM