Fa-la-la-lidays Giveaway Di Disney Channel

Wednesday, November 26, 2014


Assalamualaikum!


Let it goooo.... let it gooooo...

Anak anda suka cerita FROZEN? Anak anda peminat karakter Elsa dan Ana? Anak anda nak menang tiket pengembaraan ke Disneyland Hong Kong? Anak anda nak menang hadiah menarik Frozen setiap hari? Haaa banyak nau soalannya kan hehe.

Kalau jawapannya YA, anda waaaaajib join kontes menarik ni! 




Macam mana nak join? ^^

  1. Tonton Saluran Disney (CH 615) dari 14 November - 14 Disember 2014.
  2.  Log in ke http://www.disneychannel-asia.com/holiday/
  3. Nantikan soalan peraduan.
  4. Menghantar sebanyak mungkin jawapan yang betul pada setiap hari.
  5. Seorang pemenang dengan jawapan betul terbanyak pada akhir 20 Nov/27Nov/4Dec/14Dis, jam 12 malam akan memenangi pengembaraan Frozen ke Disnyeland HongKong! dan ada jua hadiah harian Pek Hadiah Frozen untuk dimenangi!



Nak tahu hadiah yang bakal anda menangi?


Hadiah Utama Mingguan : Percutian Keluarga Untuk 4 Orang 
  1. 2 Tiket ke Taman Tema
  2. Penginapan 2 malam di Hotel Disneyland Hong Kong
  3. Pakej Bibbidi Boutique Castle
  4. Sarapan pagi di Restoran Enchanted Garden

Ohsem kan! setiap minggu selama 4 minggu berturut-turut akan ada seorang pemenang untuk hadiah utama mingguan ni.

Plus, ada juga hadiah harian yang menarik menanti anda!




Haaaa menarikkkkkkk sangat! Ni kalau dapat kat kakak dan adik ni sure diaorg bawa tido sekali ... terutama si Olaf tu kan haha :D

"Let it goooo .... let it goooooo". But never let go this one! Tonton Disney Channel (CH 615) dan join sekarang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik dari Disney! ^^

Nak tengok Elsa & Ana versi kakak dan adik?


A photo posted by Hanim Hashim wanimira) on

Hehe :) 


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. comey bebenor hadiah dia tue.
    mmg emak2 xcited nk menang nie.
    hehehe..
    bkn main lagi akak n adik tue.
    feeeling abis.

    ReplyDelete
  2. OO..yang ni la anak saya dok cerita tu/..kata nya nak join tapi tak nak menang no satu sebab takut nak pergi negara jauh2 dari malaysia..ekekekek

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM