ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, November 26, 2014

Fa-la-la-lidays Giveaway Di Disney Channel


Assalamualaikum!


Let it goooo.... let it gooooo...

Anak anda suka cerita FROZEN? Anak anda peminat karakter Elsa dan Ana? Anak anda nak menang tiket pengembaraan ke Disneyland Hong Kong? Anak anda nak menang hadiah menarik Frozen setiap hari? Haaa banyak nau soalannya kan hehe.

Kalau jawapannya YA, anda waaaaajib join kontes menarik ni! 




Macam mana nak join? ^^

  1. Tonton Saluran Disney (CH 615) dari 14 November - 14 Disember 2014.
  2.  Log in ke http://www.disneychannel-asia.com/holiday/
  3. Nantikan soalan peraduan.
  4. Menghantar sebanyak mungkin jawapan yang betul pada setiap hari.
  5. Seorang pemenang dengan jawapan betul terbanyak pada akhir 20 Nov/27Nov/4Dec/14Dis, jam 12 malam akan memenangi pengembaraan Frozen ke Disnyeland HongKong! dan ada jua hadiah harian Pek Hadiah Frozen untuk dimenangi!



Nak tahu hadiah yang bakal anda menangi?


Hadiah Utama Mingguan : Percutian Keluarga Untuk 4 Orang 
  1. 2 Tiket ke Taman Tema
  2. Penginapan 2 malam di Hotel Disneyland Hong Kong
  3. Pakej Bibbidi Boutique Castle
  4. Sarapan pagi di Restoran Enchanted Garden

Ohsem kan! setiap minggu selama 4 minggu berturut-turut akan ada seorang pemenang untuk hadiah utama mingguan ni.

Plus, ada juga hadiah harian yang menarik menanti anda!




Haaaa menarikkkkkkk sangat! Ni kalau dapat kat kakak dan adik ni sure diaorg bawa tido sekali ... terutama si Olaf tu kan haha :D

"Let it goooo .... let it goooooo". But never let go this one! Tonton Disney Channel (CH 615) dan join sekarang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik dari Disney! ^^

Nak tengok Elsa & Ana versi kakak dan adik?


A photo posted by Hanim Hashim wanimira) on

Hehe :) 


4 comments:

  1. comey bebenor hadiah dia tue.
    mmg emak2 xcited nk menang nie.
    hehehe..
    bkn main lagi akak n adik tue.
    feeeling abis.

    ReplyDelete
  2. OO..yang ni la anak saya dok cerita tu/..kata nya nak join tapi tak nak menang no satu sebab takut nak pergi negara jauh2 dari malaysia..ekekekek

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.