Kami Di Legoland - Part 3

Wednesday, November 26, 2014


Assalamualaikum!


Last part, hari paling menggumbirakan anak-anak dara saya hehe. Tak mo banyak cakap, let the pictures speak .. :)




Hari yang ditunggu-tunggu oleh kakak dan adik ...! Misi hari tu ialah nak masuk dalam Legoland dan main semuaaa permainan dalam tu hehe.

Dan misi aku pulak ialah untuk bawa kakak dan adik main di dry-park dan water-park dan amik gambar sebanyak yang boleh sebagai kenang-kenangan hehe. 






Memula kami pi tengok miniature ni dulu. Time ni matahari baru nak tegak, memang kena jalan sambil tengok hehe. Panaih baq ang!








First, kami gi Boating School ... naik bot. 








Next, kami bawa kakak dan adik gi belajar memandu hehe. 





Serius giler muka adik hehee .... 






Pastu naik tren pulak ...




Duduk depan sekali tuuu  haha .... 




Then, kami naik roller coaster kat Dragon's Apprentice .... yeeehaa! ^^









Ingat bebudak ni takut la naik ... ehh ehh naik suka plak diaorg pastu! haha Pak Jelan dah surrender dah ...haha.





Nexxttt! Kami layan ape benda namanya ni hehe. Naik tingggiiiiii ....!





Pemandangan dari atas .... hiks!





Look how tiny people down there .... cam semut.






Tu bilik kami .... nampak tak? heeee ^^




Jom naik kuda ..... mainan!











Last sekali aktiviti berendam dan main air. Happy happy day for the kids indeed ... :)

Thanks to Paddle Pop & Legoland kerana merealisasikan salah satu dari impian anak-anak. Wishlist --> to Legoland ... checked! :)







You Might Also Like

5 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM