ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, November 26, 2014

Kami Di Legoland - Part 3


Assalamualaikum!


Last part, hari paling menggumbirakan anak-anak dara saya hehe. Tak mo banyak cakap, let the pictures speak .. :)




Hari yang ditunggu-tunggu oleh kakak dan adik ...! Misi hari tu ialah nak masuk dalam Legoland dan main semuaaa permainan dalam tu hehe.

Dan misi aku pulak ialah untuk bawa kakak dan adik main di dry-park dan water-park dan amik gambar sebanyak yang boleh sebagai kenang-kenangan hehe. 






Memula kami pi tengok miniature ni dulu. Time ni matahari baru nak tegak, memang kena jalan sambil tengok hehe. Panaih baq ang!








First, kami gi Boating School ... naik bot. 








Next, kami bawa kakak dan adik gi belajar memandu hehe. 





Serius giler muka adik hehee .... 






Pastu naik tren pulak ...




Duduk depan sekali tuuu  haha .... 




Then, kami naik roller coaster kat Dragon's Apprentice .... yeeehaa! ^^









Ingat bebudak ni takut la naik ... ehh ehh naik suka plak diaorg pastu! haha Pak Jelan dah surrender dah ...haha.





Nexxttt! Kami layan ape benda namanya ni hehe. Naik tingggiiiiii ....!





Pemandangan dari atas .... hiks!





Look how tiny people down there .... cam semut.






Tu bilik kami .... nampak tak? heeee ^^




Jom naik kuda ..... mainan!











Last sekali aktiviti berendam dan main air. Happy happy day for the kids indeed ... :)

Thanks to Paddle Pop & Legoland kerana merealisasikan salah satu dari impian anak-anak. Wishlist --> to Legoland ... checked! :)







5 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.