Nuffnang Blogbuster - Maybank Transact & Win

Friday, November 28, 2014


Assalamualaikum!


Ahaaa! Nuffnang Blogbuster Campaign kembaliiii ....! Mujur aku check dalam folder lain, rupanya emel Nuffnang 'terhumban' ke folder yang tak sepatutnya hehehe ... jangan marah aaaaa. First tengok tajuk dia pun aku dah camner ni ...? tapi dalam hati wahhhh .. best jugak kalau try ni! hahaha.





Kecik nau ke? klik bagi besar yek ^^


Tapi deadline dia tak 'cun' ar. Cepat sangat tu .... hari tu aku buat video Oral-B pun makan masa seminggu lebih campur editing bagai huhu. Rasa cam nak join, tapi takleh janji dapat siap ke tak. Apapun, nanti aku balik kena bincang ngan 'para pelakon' dan 'krew-krew' aku kat umah tu hehehe.

Siapa lagi?? kalau bukan Pak Jelan dan duo asokar kecik tu haaa ...! hikss ..!

Kalau korang sempat tengok video Oral-B aritu, ade la muka Pak Jelan berlakon 'muntah', kali ni rasanya aku nak gunakan khidmat dia jugak la ... ngeh ngeh ngeh :p

Korangggg ade ke yang dah siap video blogbuster ni? Or cadang nak join sama? 

Semangat ada .... idea tak berapa nak ada hehe :D


Pasal Blogbuster Campaign :



You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. Takde idea nak buat video nih...

    ReplyDelete
  2. dapat gak email tu dari nuff...tp tak berapa rajin nak buat video hehehhe..malu katanya hahahhaha...all the best dear...julia sokong u tau mana tahu ada rezeki masyukkkkkkkkkk hehehehhe

    ReplyDelete
  3. Kathy pun dapat jugak tapi idea lari.. Hehehehe..

    ReplyDelete
  4. dpt gak...
    but x reti !!!
    hu hu hu :)

    ReplyDelete
  5. Queenpink tak pandai nak buat video2 nie..

    ReplyDelete
  6. Dapt juga
    tapi tak reti buat :(

    ReplyDelete
  7. tulah, nk kena video plak kn
    kita dh la pemalu ..hehehe
    cpt sgt dateline nye kn?
    try la :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM