Pertama Kali Tidur Tanpa Ibu Disisi

Friday, November 14, 2014


Assalamualaikum!



Haa..hamik ko sorang satu katil. Sorang atas sorang bawah. Takda nak berebut macam sebelum² ni. Takda lagi soalan tanya sapa tido sebelah ibu. Memula kakak tak setuju tido atas katil double-decker ni, nak jugak tido sebelah ibu ... mujurlah aku terer memujuk baru dia ok hehehehe.

Tapi rasanya untuk satu malam je la ..itu pun sebab duk kat hotel. Malam sok start balik berebut nak tido sebelah ibu huhu.

Alhamdulillah kami selamat sampai di Legoland petang tadi. Terima kasih kengkawan yang mendoakan kami :)

Esok pagi² dah kena bangun ...ready untuk event yang sebenarnya. Kakak dan adik pun dah tak sabar nak masuk dalam Legoland tu. Alhamdulillah rezeki anak² ... :)

Ngantukkkkkk ....

You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. Hai!..tak sabar nak tunggu review Legoland. teringin nak bawa anak2..

    Jemputlah ke blog saya Blog Ibu bekerja dari rumah , semoga bersama dapat manfaat! Terima kasih..

    ReplyDelete
  2. Salam pkenalan...

    Blogwalking n terus folow...waa syoknya g legoland...hee3...

    ReplyDelete
  3. Selamat bergembira kak di legoland bersama anak2

    ReplyDelete
  4. mesti tak lena nak tidur kalau takde ibu disisi..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM