Friday, November 14, 2014

# Cerita My Pearls # Family Time

Pertama Kali Tidur Tanpa Ibu Disisi


Assalamualaikum!



Haa..hamik ko sorang satu katil. Sorang atas sorang bawah. Takda nak berebut macam sebelum² ni. Takda lagi soalan tanya sapa tido sebelah ibu. Memula kakak tak setuju tido atas katil double-decker ni, nak jugak tido sebelah ibu ... mujurlah aku terer memujuk baru dia ok hehehehe.

Tapi rasanya untuk satu malam je la ..itu pun sebab duk kat hotel. Malam sok start balik berebut nak tido sebelah ibu huhu.

Alhamdulillah kami selamat sampai di Legoland petang tadi. Terima kasih kengkawan yang mendoakan kami :)

Esok pagi² dah kena bangun ...ready untuk event yang sebenarnya. Kakak dan adik pun dah tak sabar nak masuk dalam Legoland tu. Alhamdulillah rezeki anak² ... :)

Ngantukkkkkk ....

7 comments:

  1. Hai!..tak sabar nak tunggu review Legoland. teringin nak bawa anak2..

    Jemputlah ke blog saya Blog Ibu bekerja dari rumah , semoga bersama dapat manfaat! Terima kasih..

    ReplyDelete
  2. Salam pkenalan...

    Blogwalking n terus folow...waa syoknya g legoland...hee3...

    ReplyDelete
  3. Selamat bergembira kak di legoland bersama anak2

    ReplyDelete
  4. mesti tak lena nak tidur kalau takde ibu disisi..

    ReplyDelete

Apa kata korang?