ruangiklan
ruangiklan

Saturday, November 08, 2014

Rezeki Anak-anak

  11 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Walaupun baru hampir 3 tahun berblogging dan hanya bergelar blogger separuh masa, aku sangat bersyukur dengan apa yang aku lalui sekarang. Alhamdulillah sepanjang perjalanan ini aku ditemukan dengan ramai kenalan dan rakan yang sangat membantu aku mengharungi dunia maya ini.

Buat duit dengan blog? Takda sapa dapat nafikan lagi kebenaran itu. Walaupun pada permulaan blogging dulu aku tak terfikir semua tu, cuma harap akan ada orang datang blog aku dan baca apa aku tulis je hehe. 

Tapi tak sangka di usia blog yang baru nak masuk 3 tahun ni, Allah tetapkan rezeki aku di sini. Syukur alhamdulillah .... :)




Dan sekarang, aku bukan saja dapat kepuasan dengan berblogging tapi dapat berkongsi rezeki ngan keluarga especially anak-anak. Walaupun tak mewah, tapi mampu buat mereka tersenyum.

Hari ni aku ada plan istimewa untuk diaorg. Actually, diaorg dah tahu pun malam tadi heee. Dan di saat aku menaip ni ... hujan masih turun dengan lebatnya di sini. Sejuk dan dingin pagi ni .... 

Harap-harap kami dapat buat sesuatu bersama hari ni. Tak sabar rasanya nak spend time ngan mereka berdua .. :)


11 comments:

  1. Alhamdulillah. Syokbya...bonding time dengan anak2. Update cepat2 nnt. Nak tau gak irrayyan.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..singgah blogwalking kat sini..
    Mcm dekat je nama kita,,nama saya hanim hassan hihi

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah kak .. rezeki anak2 kan... enjoy with your kiddos kak...
    Mama Niza

    ReplyDelete
  4. Wooowwww......mcm best jer....macm bestttttt jeerrr

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.