Bundle Pun GST??

Sunday, May 17, 2015


Assalamualaikum!


Lama dah tak menyinggah kedai bundle. Semalam lepas habis mendobi, singgah jap la kat kedai bundle yang selalu aku pergi tu. Kot-kot ada stok terbaru yang cantik-cantik dan berpatutan ... boleh rembat sehelai dua kan hehe.

Sekali tudiaaaaa...! 




Aikk...sejak bila bundle ada GST ni? Errmmm ...terbantut mood aku nak shopping! Mungkin lepas ni kami terpaksa kurangkan shopping bundle. Tempat lain aku tak pasti lagi ...tapi kalau beginilah rupanya ...errmmm baik beli je kat kedai biasa!




Tak jadi beli! 

Hari ni nak try bundle kat Subang pulak. Pak Jelan cakap kat situ baju-baju boleh tahan cantik ...nak tengok harganya 'cantik' ke dak huhu ....



You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM