Sunday, May 17, 2015

# GST # Story Kenit

Bundle Pun GST??


Assalamualaikum!


Lama dah tak menyinggah kedai bundle. Semalam lepas habis mendobi, singgah jap la kat kedai bundle yang selalu aku pergi tu. Kot-kot ada stok terbaru yang cantik-cantik dan berpatutan ... boleh rembat sehelai dua kan hehe.

Sekali tudiaaaaa...! 




Aikk...sejak bila bundle ada GST ni? Errmmm ...terbantut mood aku nak shopping! Mungkin lepas ni kami terpaksa kurangkan shopping bundle. Tempat lain aku tak pasti lagi ...tapi kalau beginilah rupanya ...errmmm baik beli je kat kedai biasa!




Tak jadi beli! 

Hari ni nak try bundle kat Subang pulak. Pak Jelan cakap kat situ baju-baju boleh tahan cantik ...nak tengok harganya 'cantik' ke dak huhu ....



2 comments:

Apa kata korang?