ruangiklan
ruangiklan

Sunday, May 17, 2015

Bundle Pun GST??

  2 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Lama dah tak menyinggah kedai bundle. Semalam lepas habis mendobi, singgah jap la kat kedai bundle yang selalu aku pergi tu. Kot-kot ada stok terbaru yang cantik-cantik dan berpatutan ... boleh rembat sehelai dua kan hehe.

Sekali tudiaaaaa...! 




Aikk...sejak bila bundle ada GST ni? Errmmm ...terbantut mood aku nak shopping! Mungkin lepas ni kami terpaksa kurangkan shopping bundle. Tempat lain aku tak pasti lagi ...tapi kalau beginilah rupanya ...errmmm baik beli je kat kedai biasa!




Tak jadi beli! 

Hari ni nak try bundle kat Subang pulak. Pak Jelan cakap kat situ baju-baju boleh tahan cantik ...nak tengok harganya 'cantik' ke dak huhu ....



2 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.