ruangiklan
ruangiklan

Saturday, May 16, 2015

Ini Sebabnya Kenapa Warga Asing Suka Lepak Kedai Dobi Layan Diri!

  5 comments    
categories: 

Assalamualaikum!




Sejak kedai dobi layan diri dibuka di kawasan ni, aku perasan memang ramai warga asing suka duduk melepak terutama waktu petang! Nak kata diaorang datang nak basuh baju...tak nampak pulak bakul baju atau plastik baju dok kat tepi.

Tapi sejak seminggu lalu, dah tak ramai yang datang melepak sini.

Yang aku pulak...walaupun dekat dengan kawasan perumahan tapi inilah kali pertama aku nak cuba mendobi disini hehe. Yang ni dekat sikit berbanding kedai dobi yang aku gi dulu.

Memula aku hairan jugak..kenapa mat-mat bangla suka nau duduk melepak kat tepi kedai dobi layan diri ni. Sambil tekan² henpon...takkan nak duduk situ sekadar nak main henpon??

Rupa-rupanya .....




FREE WIFI! Patutlaaaaa....! 

So aku pun try la login kan. Best la kalau semua self laundry ada free wifi camni hehe. Tapi alangkah kecewanya....

Authentication problem

Hurmmm...patutla mat-mat bangla tu tak mai sini dah. Lupa bayar bil tenet letttewww! Haha...



5 comments:

  1. Ooo... gitu... hehe... Patutlah... Di mana ada widi, di situ ada mereka. Hee...

    ReplyDelete
  2. Tu laa sepatutnya password tu kena tukar seminggu sekali

    ReplyDelete
  3. Byk jer tmpt dobi ni ade wifi kan.. x pernah g lagi tmpt dobi layan diri...

    ReplyDelete
  4. Dobi layan diri kat sini pun ada wifi, cuma selalunya masalah. Sebab tak bayar kot. Kikiki

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.