Ini Sebabnya Kenapa Warga Asing Suka Lepak Kedai Dobi Layan Diri!

Saturday, May 16, 2015


Assalamualaikum!




Sejak kedai dobi layan diri dibuka di kawasan ni, aku perasan memang ramai warga asing suka duduk melepak terutama waktu petang! Nak kata diaorang datang nak basuh baju...tak nampak pulak bakul baju atau plastik baju dok kat tepi.

Tapi sejak seminggu lalu, dah tak ramai yang datang melepak sini.

Yang aku pulak...walaupun dekat dengan kawasan perumahan tapi inilah kali pertama aku nak cuba mendobi disini hehe. Yang ni dekat sikit berbanding kedai dobi yang aku gi dulu.

Memula aku hairan jugak..kenapa mat-mat bangla suka nau duduk melepak kat tepi kedai dobi layan diri ni. Sambil tekan² henpon...takkan nak duduk situ sekadar nak main henpon??

Rupa-rupanya .....




FREE WIFI! Patutlaaaaa....! 

So aku pun try la login kan. Best la kalau semua self laundry ada free wifi camni hehe. Tapi alangkah kecewanya....

Authentication problem

Hurmmm...patutla mat-mat bangla tu tak mai sini dah. Lupa bayar bil tenet letttewww! Haha...



You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. Ooo... gitu... hehe... Patutlah... Di mana ada widi, di situ ada mereka. Hee...

    ReplyDelete
  2. Tu laa sepatutnya password tu kena tukar seminggu sekali

    ReplyDelete
  3. Byk jer tmpt dobi ni ade wifi kan.. x pernah g lagi tmpt dobi layan diri...

    ReplyDelete
  4. Dobi layan diri kat sini pun ada wifi, cuma selalunya masalah. Sebab tak bayar kot. Kikiki

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM