ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, May 13, 2015

Lagi Blogger Ditetak Mati!


Assalamualaikum!


Hari ni dalam sejarah aku korbankan seringgit lapan posen untuk senaskah surat khabar. Matlamat aku hanya satu ... nak cari berita penting yang dah lama aku nantikan hehe. 

Dalam dok belek-belek tu ....





Perghh...scary gila dik non! Tak sangka blogger pun boleh jadi sasaran kena tetak! Harapnya jangan la ada blogger di Malaysia ni yang ditimpa nasib sebegini ... nauzubillahiminzalik! 


12 comments:

  1. Allah takutnyaaa ..

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/05/insiden-minggu-lepas.html

    ReplyDelete
  2. huhuhu.. seram setakat nih yg dgr blogger kena saman, didakwa n di penjarakan... lg pn blogger nih kenalah ada etika jgk.. mcm wartawan akhbar..salah info mesti kena..

    ReplyDelete
  3. erkkkkk cerita kat mana tu,scary wooo

    ReplyDelete
  4. Ishh.. menakutkan.. mohon dijauhkanlah kita kat sini. Inilah risiko blogger yg terlibat dlm isu2 melibatkan sentimen fahaman, perkauman dan politik.. Jadi blogger lifestyle, education, parenting atau yg biasa2 je dah cukup lah kan. Blogging menambah kawan bukan buat musuh..

    ReplyDelete
  5. Agak2 kalau blogger kat malaysia ni blogger mana yang orang nak sangt tetak sampai mati ye??hahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ishhhh...takda kot orang macam tu kat Malaysia sis. Kita semua kan blogger berhemah dan berjiwa penyayang hehe :)

      Delete
  6. Kenapa ye kena tetak..nauzubillah...

    ReplyDelete
  7. menakutkan la...sebab tu jadi blogger ni kena hati2...

    ReplyDelete
  8. semua kerja yang kita buat kena hati-hati... bukan blogger je...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.