Lagi Blogger Ditetak Mati!

Wednesday, May 13, 2015


Assalamualaikum!


Hari ni dalam sejarah aku korbankan seringgit lapan posen untuk senaskah surat khabar. Matlamat aku hanya satu ... nak cari berita penting yang dah lama aku nantikan hehe. 

Dalam dok belek-belek tu ....





Perghh...scary gila dik non! Tak sangka blogger pun boleh jadi sasaran kena tetak! Harapnya jangan la ada blogger di Malaysia ni yang ditimpa nasib sebegini ... nauzubillahiminzalik! 


You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. Allah takutnyaaa ..

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/05/insiden-minggu-lepas.html

    ReplyDelete
  2. huhuhu.. seram setakat nih yg dgr blogger kena saman, didakwa n di penjarakan... lg pn blogger nih kenalah ada etika jgk.. mcm wartawan akhbar..salah info mesti kena..

    ReplyDelete
  3. erkkkkk cerita kat mana tu,scary wooo

    ReplyDelete
  4. Ishh.. menakutkan.. mohon dijauhkanlah kita kat sini. Inilah risiko blogger yg terlibat dlm isu2 melibatkan sentimen fahaman, perkauman dan politik.. Jadi blogger lifestyle, education, parenting atau yg biasa2 je dah cukup lah kan. Blogging menambah kawan bukan buat musuh..

    ReplyDelete
  5. Agak2 kalau blogger kat malaysia ni blogger mana yang orang nak sangt tetak sampai mati ye??hahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ishhhh...takda kot orang macam tu kat Malaysia sis. Kita semua kan blogger berhemah dan berjiwa penyayang hehe :)

      Delete
  6. Kenapa ye kena tetak..nauzubillah...

    ReplyDelete
  7. menakutkan la...sebab tu jadi blogger ni kena hati2...

    ReplyDelete
  8. semua kerja yang kita buat kena hati-hati... bukan blogger je...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM