Mira

Wednesday, May 20, 2015


Assalamualaikum!




Minggu lepas ... berdua dengan Mira masuk shopping mall. Perrghh ... tak menang tangan nak handle budak kecik sorang ni! Semua kedai dia nak masuk ... semua benda dia nak pegang. 

Berjalan sama dah takmo pimpin tangan .... lebih suka bebas bergerak sendiri dan berlari sana sini. Kalau berjalan dengan dia, mata ni tak boleh berkelip walau sesaat! Kena ngikut mana je dia pergi.... kena ngekor mana dia masuk!




Mira punyai perasaan ingin tahu yang sangat tinggi sekarang ni. Tak reti takut langsung! Bagus ....dan bahaya jugak pada masa yang sama. Dia mana reti bahaya tu semua ... tau seronok je. Panjang akal pun ye gak ni hehe ...




Terlalu aktif ... tak reti duduk diam. Suka bertanya itu ini ... suka bercerita. Dan yang paling mahal ..... muncung 'itik' dia hehehe.
Love you baby ..... :)


You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. sesekali kakak tak ada, dapatlah dia tarik perhatian yang lebih sedikit....

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM