Penangan Mi Kak Tun!

Tuesday, May 26, 2015


Assalamualaikum!




Apa benda kak Tun letak dalam mi ni ha ...?

Aku letak kas kas .... hahaha!

Kejamm...! haha. Nampak sangat autanya tu ... tapi memang betul lepas pekena mi goreng kak Tun tadi, memang aku tangkap lentok je kat meja ni haha. Adehh ... dan hasilnya, time lunch jadi time dengkuranku.

Ape nak jadi la aku ni ... asal lepas makan je nak tido. Asal nak tido je mesti lepas makan. Kali ni aku 'salah'kan mi goreng kak Tun! hahaha ....

Tq kak Tun ... mi goreng sedapppp! :)

Sambung dengkur .... zzzzZZZZZzzzzzzZZZZZZ


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. adehhh ingat cantik tak kak ton hehe... wah sedap sgt tu sampai nak lena

    ReplyDelete
  2. cantik x kak tun?
    ni versi kak tun ngantuk ekk :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM