Projek Hadiah Untuk Cikgu

Monday, May 18, 2015


Assalamualaikum!




Semalam dari Subang, singgah kejap kat Space U8 nak cari hadiah untuk cikgu-cikgu kakak dan adik. Kad ucapan masing-masing dah buat awal ... tinggal nak pilih hadiah je. So, senang citer kami ke MR D.I.Y!




Seorang boleh bagi dua hadiah untuk dua orang cikgu hehe. Memula ingat nak bagi mug yang tertulis 'Happy Teacher's Day' tu ...tapi dah habis pulak! So, kita pilih yang mana ada je la ye hehe...




Pilih pembalut hadiah. 




Balik rumah kita balut hadiah. Opkos yang membalutnya ialah ibu huhu. Kad ucapan masing-masing dah siap, tinggal nak lekat sekali ngan hadiah je. 



Alhamdulillah dah siap! Baru perasan yang kad ucapan diaorang buat satu je! hehe. Terpaksa la tulis ucapan ekspress atas pembalut hadiah untuk yang satu lagi. Hadiah kakak yang sebelah kiri, adik punye sebelah kanan. Kakak punya kad ucapan dah ada rupa buku pun ye jugak haha ... sampai 4-5 muka surat! 

Yang adik blur tak tau nak tulis apa ... nak tulis ucapan minta maaf tapi tak tau sebab apa dia nak minta maaf! hahaha. Adehhh ... boleh pulak macam tu. Last-last kakak dia la yang tolong tuliskan atas pembalut hadiah tu .... setel!


You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. bila tengok kakak dengan mira ni, teringat pula zaman-zaman sekolah dulu...

    ReplyDelete
  2. amboi...apa la tu hadiahnya kan..kreatif la kad ucapan tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. Ena dlu bagi hadiah biskut kat semua cikgu.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. hihihi.. mcm kite dulu sekolah2 kan..sibuk nak bagi teacher hadiah jugakk..

    ReplyDelete
  5. Sy bljr tak pnh bg hadiah kt cik sbb tak mampu nk beli...huhu.., bgus la bg hadiah.. sbg tnda penghargaan buat cikgu... wpun ckgu tak mnghrapkan hadiah pun sbnrnya...

    ReplyDelete
  6. Anak saya tahun lepas saya buat kan congo bar untuk cikgu2 dia..tahun ni tak larat la..jadi saya belikan coklat ..selesai kerja..heheheh

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM