ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, June 30, 2015

Mesej Ini Mampu Menceriakan Hari Raya!

  11 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!





Tersengih-sengih bila baca mesej dari redOne tadi hehe. Ini sudah bagusssssss! Memang kalau time raya nanti, banyak gambar nak kena ambik ni ..gambar makanan, gambar family, gambar orang lintas jalan, gambar orang bersalaman blablablablabla hehehe ....

Dah banyak bulan aku guna line redOne ni, itupun selepas mendengar testimoni dari rakan sekerja yang turut menggunakan redOne. Alhamdulillah ... setakat ni aku guna redOne takda masalah dari segi data, liputan mahupun bilnya! hahaha ..bilnya tu yang penting tu. Sekarang ni, aku hanya langgan data 1+GB sebulan. Cukupla kot buat masa ni ... kalau tak cukup, aku kejarla bas yang ada wifi tu hahaha ....:P

Bajet aku setakat RM50 dan kebawah tu boleh la....thats why redOne menjadi pilihanku buat masa ini! Kalau dia pun sama buat hal macam talian yang lain-lain tu, alamatnya kena caras jugak la nanti huhu...


Camat Aghi Ghayer!


11 comments:

  1. wahhhh raya sakan lah ni nanti...ok nanti nak tunggu anim upload gambar banyak-banyak...

    ReplyDelete
  2. wah..ini sudah bagus kan.boleh simpan duit topup untuk duit raya anak2 pulak..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah.. Best tu.. Syok la up entry sbb free eh..

    ReplyDelete
  4. Bestnye jadi pengguna RedOne...

    ReplyDelete
  5. tu dia. redone belanja 1 GB tuhh..

    ReplyDelete
  6. wah boleh upload gambar raya banyak2 la nanti..=D

    ReplyDelete
  7. Bestlah tempoh data lama..
    Sha guna tunetalk pun dpt data 1gb percuma bila topup rm30 tp tahan seminggu je masanya..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.