Thursday, June 11, 2015

# Aidijuma # Menang Kontes

Rezeki 'terpijak'


Assalamualaikum!


Bagi yang tak tahu ... ia bukanlah bermaksud sesuatu pemberian tu kita ambil dan pijak-pijak dia sampai ponyok!

Rezeki 'terpijak' ni seperti rezeki yang tidak terjangka oleh kita. Kita tak plan pun nakkan sesuatu tu tapi atas nama rezeki yang Allah dah janjikan untuk kita, maka kita dapat benda tu. Gitu lah kekdahnyaaaaa ...

Patutlah tengahari Selasa tu, aku tetiba rasa 'berat' nak gi lunch. Mana nak tahu rupanya nak jadi rezeki dapat tudung baru hehe. 




Dah duduk saje tu, bukala IG dan tetiba Aidijuma ada buat kontes ekspress time tu! Fuh ... aku ape lagi, terus laju jari ni menaip perkataan yang dikehendaki. Tengok senarai dah dekat 50 huhu.

Dan, petang Rabu tu aku dapat tag dari aidijuma mengatakan aku antara 50 orang pertama yang berjaya tu! Wowwweeeeee!! ^^



Thank you Aidijuma! <3


Alhamdulillah ... walaupun bukan dapat hadiah iPhone atau duit cash, ini pun dah cukup menggembirakan hati seorang hijabista seperti aku mihmihmih. Hijabista la sangattttt! :p

Dapat juga merasa tudung bawal aidijuma ni. Semua yang menang dapat #pinklabel punye. Tahniah untuk yang lagi 49 orang tu ye! ^^







Dapat dapat terus bukak shawl dan try pakai tudung bawal aidijuma ni. Terletak elok dan lembut je rasa hehe. Bidangnya besar dan warna pun cantik! Patutla ramai wanita 'gila'kan tudung bawal aidijuma ni yek :D

Gambar kita kasi half version dulu ... sok sok dah sign jadi duta Aidijuma baru kita kasi full version pulak yek! wakakakaka .... *janganmuntahsini*




4 comments:

  1. santek...tahniah...nak jugak rasa rezeki terpijak ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh,,cantik tudung AJ,,,, tahniahh.. =)

    ReplyDelete
  3. wahh..best la dapat menang kontesss

    ReplyDelete
  4. cantik! untungnya u dapat, Nak beli kat website AJ design tu dah abih huhu.

    ReplyDelete

Apa kata korang?