Semangatku ....

Monday, June 08, 2015


Assalamualaikum!




Ceritanya umpama di sana menanti di sini menunggu. Yang di sana dah banyak berbunyi bila nak balik ... yang di sini banyak kali bersuara bila nak balik. Yang tersepitnya aku ... di tengah-tengah!

Hurmm ... waktu ni awak (kakak dan adik) berdua ada di kampung. Barangkali ... tengah main kot time ni. Main basikal ke ... main opis-opis ke .... main masak-masak ke ... memang time ni time awak berdua terrrrsangat aktif!

Semalam dah pesan awal-awal, sebab nak kasi 'sejuk' sikit hati tu .. kasi tenang sikit hati yang sebak tu. Kalau rindu ... ambik baju ibu ciumla bawak tidur. Jangan nangis ... jangan susahkan Wan. Jenuh Wan nak mujuk kang. Nanti Wan dan Atok bawa gi kedai. 

Harap ibu pun tak nangis malam seminggu ni. Doakan ye ...! :')


You Might Also Like

3 pengomen comel

  1. alahai.. balik kg lagi rupanya... nmpk gaya ibu yg nangis kot..

    ReplyDelete
  2. Fuuhh...rindu anak ni mmg sakit kan ....huwaaa..huwaaa

    ReplyDelete
  3. Sabar jela kak ye..comel ank2 akk tu..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM