Saat Suami Beremosi - JDT vs PERAK

Thursday, August 20, 2015


Assalamualaikum!


Tengok bola tak semalam? Kalau tak silap aku, tv9 dan tv3 ada siaran langsung perlawanan bola. Memang dah aku agak malam tu takda siapa boleh tukar siaran lain huhu.

Tambah semalam pasukan Perak masuk tv, lagi berkobar semangat Perak-ian sorang dalam rumah ni hehe.

Time tu aku tengah basuh pinggan kat dapur, dengar Pak Jelan terjerit marah kat penjaga garisan dalam TV. Beria benor marah nampak..macam orang tu dengar hahaha!




Bertambah frust dia bila JDT dah masuk 2 gol haha! Hadoiiii aku nak komen apa pun nak tak tau. Duduk tengok sama kejap kat depan tu, tunggu punya tunggu Perak tak gol² jugak. Last² aku masuk bilik temankan anak berborak.

Dok berborak ngan kakak pasal kawan dia gi KidZania, tetiba suara petir GOLLLLLLLLL!!! hahaha terkejut kakak!

Gitulah pempuan ngan lelaki sama je kalau tengok TV. Yang perempuan tunjuk emosi kalau tengok citer sedih. Yang lelaki pun emosi kalau tengok pasukan bola dia kalah hehe.

Keputusan bola semalam ... 

JDT 4 - PERAK 1

PAHANG 2 - FELDA UNITED 2

SELANGOR 3 - KELANTAN 0


Dengan ini JDT secara rasminya mendahului tangga teratas dalam Liga.

Sekian hehe.


You Might Also Like

16 pengomen comel

  1. Kami menjerit seronok sebab JDT Sumbat 4 goal :D

    ReplyDelete
  2. macam2 ragam akak...
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitulahhh orang kalau dah minat bola hehehe :D

      Delete
  3. Replies
    1. hahahaha petir sambar sekali je tapi kuat!

      Delete
  4. Replies
    1. tu yang kawan tu frust giler semalam hehehe :D

      Delete
  5. Waktu gini dkna dah masuk bilik tidurkan anak.. pastu ngan maknya tidur sama.. tengok bola dalam mimpi hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglaaaaa....anak-anak akak selagi belum kul 11 takde maknanya diaorang nak tido hahaha :D

      Delete
  6. kami bersorak sebab Selangor menang... walaupun Nazmi buat kepala sampai kena kad merah...!! grgrgrgrgrgrr.... :)


    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  7. Haha abang ena tgok bola semalam tapi lelama tv yang tengok dia.. Aptb.. Hahahaha

    ReplyDelete
  8. aida anak johor !!!
    JDT yeeehah...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM