ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, November 18, 2015

Bundle Walt Disney!

  13 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Korang penggemar bundle? Haaa kalau korang penggemar bundle, hari ni aku nak kongsikan baju tshirt bundle Walt Disney dari luar negara!

Orang kata baju bundle ni tak bersih, bekas orang pakai dan macam-macam lagi. Walau pun baju second-hand tapi bundle juga ada yang berkualiti dan rare

Jangan tak tahu, ada juga penggemar bundle yang suka kumpul tshirt rare atau keluaran terhad eksklusif dari luar negara. Dulu aku pun pandang rendah pada baju bundle, sampaikan kalau baju tu harganya cecah ratus aku mula persoalkan ... kenapa mahal sangat, walhal second-hand je pun?? Rupanya, bundle pun ada kategorinya yang tersendiri. Dari segi kualiti kain, jahitan dan dari mana ia dikeluarkan! Baju bundle harga RM5 takkan sama kualitinya dengan baju bundle harga RM45. Memang ada beza dari segi kualiti kain, corak dan jenis jahitan. Kalau jahit tangan, lagi tinggi harganya.

Di bawah ni aku kongsikan tshirt bundle Walt Disney dan Mountain Dew dari luar negara. Baju-baju ni suami aku jual, dan harganya tak sama dengan baju tshirt bundle yang RM5 sehelai tu. Yang ni mengikut jenis kain, keluaran dari mana dan dan keasliannya, means bukan made in china la ye hehe ....










Kain sedap lembut memang berbeza dengan tshirt bundle yang RM5 tu. Kalau korang peminat karakter Walt Disney dan tshirt bundle rare macam ni, nak beli boleh PM aku di SINI hehe ...


13 comments:

  1. Cantik2 coraknyaaa... Tetiba rasa nak beli

    ReplyDelete
  2. cantik corak2nya... tapi sy blm pernah beli bundle

    ReplyDelete
  3. memang! tengok kualiti dan nilai vintaj nya ,sue penah beli jeans levis ori bundle limited edition rm100 tau heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa kan ... dulu memang tak puas hati kalau harga baju dia ratus ratus, tapi sekarang baru tahu kenapa harga dia cenggitu hehehe :D

      Delete
  4. husband i suka jg beli baju bundle hehehehe..klu pndai pilih mmg cantik2..plus murah kan..jimatttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn mommy ... berbaloi rasa beli baju bundle kadang-kadang dari baju baru hehe :D

      Delete
  5. Pakaian bundle pun jika kena cara boleh dapat yang berkualiti dengan harga yang murah.

    ReplyDelete
  6. adik ipar aida sgt suka beli bundle.
    elok elok kata nyer.
    berbaloi :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.