Bundle Walt Disney!

Wednesday, November 18, 2015


Assalamualaikum!


Korang penggemar bundle? Haaa kalau korang penggemar bundle, hari ni aku nak kongsikan baju tshirt bundle Walt Disney dari luar negara!

Orang kata baju bundle ni tak bersih, bekas orang pakai dan macam-macam lagi. Walau pun baju second-hand tapi bundle juga ada yang berkualiti dan rare

Jangan tak tahu, ada juga penggemar bundle yang suka kumpul tshirt rare atau keluaran terhad eksklusif dari luar negara. Dulu aku pun pandang rendah pada baju bundle, sampaikan kalau baju tu harganya cecah ratus aku mula persoalkan ... kenapa mahal sangat, walhal second-hand je pun?? Rupanya, bundle pun ada kategorinya yang tersendiri. Dari segi kualiti kain, jahitan dan dari mana ia dikeluarkan! Baju bundle harga RM5 takkan sama kualitinya dengan baju bundle harga RM45. Memang ada beza dari segi kualiti kain, corak dan jenis jahitan. Kalau jahit tangan, lagi tinggi harganya.

Di bawah ni aku kongsikan tshirt bundle Walt Disney dan Mountain Dew dari luar negara. Baju-baju ni suami aku jual, dan harganya tak sama dengan baju tshirt bundle yang RM5 sehelai tu. Yang ni mengikut jenis kain, keluaran dari mana dan dan keasliannya, means bukan made in china la ye hehe ....










Kain sedap lembut memang berbeza dengan tshirt bundle yang RM5 tu. Kalau korang peminat karakter Walt Disney dan tshirt bundle rare macam ni, nak beli boleh PM aku di SINI hehe ...


You Might Also Like

13 pengomen comel

  1. Cantik2 coraknyaaa... Tetiba rasa nak beli

    ReplyDelete
  2. cantik corak2nya... tapi sy blm pernah beli bundle

    ReplyDelete
  3. memang! tengok kualiti dan nilai vintaj nya ,sue penah beli jeans levis ori bundle limited edition rm100 tau heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa kan ... dulu memang tak puas hati kalau harga baju dia ratus ratus, tapi sekarang baru tahu kenapa harga dia cenggitu hehehe :D

      Delete
  4. Replies
    1. xde eh..ingt nk blikan untuk budak2..hehe..

      Delete
  5. husband i suka jg beli baju bundle hehehehe..klu pndai pilih mmg cantik2..plus murah kan..jimatttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn mommy ... berbaloi rasa beli baju bundle kadang-kadang dari baju baru hehe :D

      Delete
  6. Pakaian bundle pun jika kena cara boleh dapat yang berkualiti dengan harga yang murah.

    ReplyDelete
  7. adik ipar aida sgt suka beli bundle.
    elok elok kata nyer.
    berbaloi :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM