Powered by Blogger.

Wednesday, September 18, 2019

Food Truck Depan Amcorp Mall


Assalamualaikum! Kalau dekat PJ ni, ada satu tempat makan outdoor yang boleh korang cuba, iaitu Tapak Food Truck di depan Amcorp Mall. Setiap malam kawasan parkir depan Amcorp ni memang penuh dengan food truck yang menjual pelbagai jenis makanan untuk pengunjung.

Nak Western ada, burger ada, kebab ada, nasi dan sup ada, goreng-goreng pun ada. Air pula ada pelbagai jenis, sediakan aja la duitnya hehe.

Pertama kali la ni aku makan kat food truck ni dengan family. Lepas maghrib orang makin ramai. Lepas Isyak penuh semua meja! So kalau nak datang better lepas maghrib sebab walaupun meja banyak disediakan tapi kalau dah terlampau ramai takut kena tunggu pulak. 






Suasana malam kat sini boleh tahan juga. Sambil makan-makan boleh tengok train LRT lalu atas kepala hehe. Ramai bawa family makan sini, so maknanya makanannya pun banyak pilihan la


Muka dapat makan nasi hehe

Ibu dapat air mangga dah puas hati dah. Kakak order nasi goreng Pattaya ....licin!




Tapiiii tak boleh selalu makan kat food truck ye. 'Haus' dompet dibuatnya hehe. Makanan dan minuman semuanya RM6 ke atas. Tapi Mira punya nasi putih+sup daging+telur mata=RM12 berbaloi sebab puas makan daging dia banyak. Nasi goreng Pattaya kakak pun sedap. Ayahnya order kebab kambing berbelas ringgit (lupa harga sebenar) je yang sedang-sedang huhu.

Ibu punya? Ibu punya air mangga je. Makanan cilok anak-anak dan suami punya sikit sorang haha.




Love,
Ibu

1 comment:

Apa kata korang?

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.