Powered by Blogger.

Thursday, November 28, 2019

Selamat hari lahirku yang ke....


Assalamualaikum! Dah tua-tua ni, takda apa yang lebih bermakna dari meluangkan masa dengan keluarga. Walaupun takda perancangan nak ambil cuti untuk sambut birthday, tapi simple celebration pun ok dah. 

Keinginan untuk celebrate pun tak berapa nak ada, tapi hajat tu nak bawa anak-anak pergi tengok wayang dan jalan-jalan. Cuma belum ada kesempatan lagi. Harapnya bulan 12 nanti, bolehlah tunaikan hajat diaorang. Itu pun dah cukup bahagia bagiku.





Di usia dah melebihi 35 tahun ni, syukur alhamdulillah atas kesihatan yang Allah bagi. Moga Allah permudahkan perjalanan hidupku ini, murahkan rezeki anak-anakku  dan berikan aku peluang untuk lihat mereka membesar dan menjalani kehidupan dengan baik sebelum aku kembali kepada Maha Pencipta.




Terima kasih suami kerana masih bersama ku susah dan senang. Ucapan selamat seawal pagi lagi hehe. Isteri tu mengantuk memang tak sedar apa dah suami usap kepala sekali pun hehehe. Diikuti dengan anak-anak bagi ucapan dan kiss. Simple celebration dinner dengan family is the best time for me.



Love,

Hanim

2 comments:

Apa kata korang?

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.