Bos Mafia Yang Baby-Faced

Wednesday, November 28, 2012


"Panggggg!Panggggg!Panggggg!"*bunyi tembakan pistol di sana sini.*
Si mafia yang brutal menunjukkan kejantanannya melawan musuh, lalu terus menembak
seperti seorang pro. Lalu, polis pun datang ingin menangkapnya..!
Si mafia kemudian........~jeng jeng jeng~

Tempat Abete bersembunyi.

Ek elehhhhhhhh! Aper barang nyorok dalam rumah derrr. Tadi hang tunjuk teraaaaa sangat! La ni hang nyorok sinun wat pa? Kalu hang anak jantan hang kuaq la...!~

Hehehehe, ok yang tadi tu dialog buatan sendiri yer...sajer nak bagi gimik lebih skek. Tapi citer pasal mafia ni nyorok dalam rumah tu betul la. Mariano Abete, 21, digelar sebagai 'baby-faced' mafia telah ditangkap ketika sedang bersembunyi di sebuah bilik rahsia di rumah ibunya, di Itali. Media Itali menggelarnya baby-faced, kenaper? Sebab muker dia baby-faced la kot.

Mariano Abete, 21 tahun
See, muda lagikan? Baru 21 tahun hidup di muka bumi Allah, dah jadi bapak gangster. Abete mengetuai keluarganya dalam pertikaian dengan kumpulan jenayah Neapolitan Camorra yang diketahui pernah membunuh ramai mangsa. Walaupun Abete masih muda, pihak berkuasa Itali menganggap dia sangat berkuasa dan berbahaya. Selain itu, dia turut terlibat bersubahat dalam kegiatan penjualan dadah. 




P/S: Mafia la sangaaaaatttttt.



You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM