Kissinger, Alat Ciuman Jarak Jauh Tanpa Sentuhan Sebenar.

Friday, November 09, 2012






Di Singapura, sekumpulan pereka berjaya mencipta sejenis alat untuk pasangan berlatih ciuman. Menariknya, pasangan yang berada jauh dapat merasai 'nikmat' sebenar ciuman tanpa perlu bersentuhan. Alat ini akan membalas mengikut apa yang dilakukan oleh pasangan satu lagi yang dihubungkan dengan aplikasi di komputer.


Sumer: billyinfo.blogspot.com



*Errkkkk..macam ni pun ader yer?Nikmat ker???Tak sanggup nak mencuba~*



You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. erkkk..apakah..hehe..macam tu pun ada ye.

    ReplyDelete
  2. Nurul Aini: yer dikk..Manusia semakin pelik dan menakutkan :D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM