Mira & Kereta Katak

Monday, November 05, 2012


Sebelum akak meneruskan entri ini akak nak mintak maap la ye pada pemilik kete atau yang ingin memiliki kete 'special' ini heeeee:D. Nak dijadikan cerita tengahari tadi akak pi kedai bawak anak2 ke kedai memandangkan hari ini akak EL maka akak ingat nak pi kedai beli ayak nyuk tuk Hazwani *untuk chicken pox dia*, so tengah dok drive tu ader la sebiji kete dok depan kete kitaorg tetibe....."Bu bu...kete katak! kete katak!".."maner?maner?"..."tu bu..depan kiter!"....*baru ku perasan kete tu ader ghuper katak*. Ape lagi pecah la ketawa akak dalam kete tu..mujuq tingkap cermin tutup kalu tak mau driver kete terjah kitaorg huhu. So, sepanjang jalan tu kalu ader kete katak 'parking' atau ada atas jalan habis sumer Mira 'cop' jadi katak hehehehehe: *macam2 anak aku ni*~

Tak tahula kalu korang dah tahu kete aper yang akak maksudkan ni, tapi kalu korang benar2 memiliki kete 'katak' ni jangan TERASA tau!hehehehe...budak2 tak pandai cakap bohong, dia cakap straight forward jer. Aper yang dia nampak aper yang dia rasa aper yang dia fikirkan, dia akan terus cakap atau tanya. Faham kan kan kan kan?heeeee.....

So, inilah kete 'katak' Mira tu...wooopppssss!





You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM