ruangiklan
ruangiklan

Monday, November 05, 2012

Mira & Kereta Katak

  2 comments    
categories: 

Sebelum akak meneruskan entri ini akak nak mintak maap la ye pada pemilik kete atau yang ingin memiliki kete 'special' ini heeeee:D. Nak dijadikan cerita tengahari tadi akak pi kedai bawak anak2 ke kedai memandangkan hari ini akak EL maka akak ingat nak pi kedai beli ayak nyuk tuk Hazwani *untuk chicken pox dia*, so tengah dok drive tu ader la sebiji kete dok depan kete kitaorg tetibe....."Bu bu...kete katak! kete katak!".."maner?maner?"..."tu bu..depan kiter!"....*baru ku perasan kete tu ader ghuper katak*. Ape lagi pecah la ketawa akak dalam kete tu..mujuq tingkap cermin tutup kalu tak mau driver kete terjah kitaorg huhu. So, sepanjang jalan tu kalu ader kete katak 'parking' atau ada atas jalan habis sumer Mira 'cop' jadi katak hehehehehe: *macam2 anak aku ni*~

Tak tahula kalu korang dah tahu kete aper yang akak maksudkan ni, tapi kalu korang benar2 memiliki kete 'katak' ni jangan TERASA tau!hehehehe...budak2 tak pandai cakap bohong, dia cakap straight forward jer. Aper yang dia nampak aper yang dia rasa aper yang dia fikirkan, dia akan terus cakap atau tanya. Faham kan kan kan kan?heeeee.....

So, inilah kete 'katak' Mira tu...wooopppssss!





2 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.