Monday, November 05, 2012

# Cerita My Pearls

Mira & Kereta Katak


Sebelum akak meneruskan entri ini akak nak mintak maap la ye pada pemilik kete atau yang ingin memiliki kete 'special' ini heeeee:D. Nak dijadikan cerita tengahari tadi akak pi kedai bawak anak2 ke kedai memandangkan hari ini akak EL maka akak ingat nak pi kedai beli ayak nyuk tuk Hazwani *untuk chicken pox dia*, so tengah dok drive tu ader la sebiji kete dok depan kete kitaorg tetibe....."Bu bu...kete katak! kete katak!".."maner?maner?"..."tu bu..depan kiter!"....*baru ku perasan kete tu ader ghuper katak*. Ape lagi pecah la ketawa akak dalam kete tu..mujuq tingkap cermin tutup kalu tak mau driver kete terjah kitaorg huhu. So, sepanjang jalan tu kalu ader kete katak 'parking' atau ada atas jalan habis sumer Mira 'cop' jadi katak hehehehehe: *macam2 anak aku ni*~

Tak tahula kalu korang dah tahu kete aper yang akak maksudkan ni, tapi kalu korang benar2 memiliki kete 'katak' ni jangan TERASA tau!hehehehe...budak2 tak pandai cakap bohong, dia cakap straight forward jer. Aper yang dia nampak aper yang dia rasa aper yang dia fikirkan, dia akan terus cakap atau tanya. Faham kan kan kan kan?heeeee.....

So, inilah kete 'katak' Mira tu...wooopppssss!





2 comments:

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates