Samsung Galaxy S4

Thursday, November 22, 2012



Giler! Giler! Memey giler..!*sorry guys akak mulakan dengan "GILER" sebab gadget terbaru ni memey tak pernah dibuat orang lagi..boleh pulak dilipat2 yer~so invention diaorg high-advance dan GILER!* hehehehe.


Bagi peminat tegar telefon pintar Samsung, atau yang baru nak kuarkan duit dari dompet dan tercari-cari gadget impian apakah yang bisa menarik duit korang, akak nasihatkan....."Lek luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!" hehehe. 

Teknologi membuatkan manusia semakin 'GILER'. Lihat sajalah ' special features' SG S4 ini, dilengkapi dengan pemproses Exynos atau Qualcomm's Snapdragon. Skrin OLED(Organic Light-Emitting Diode) yang lebih besar dari telefon pintar terdahulunya, S3 (4.8 inci), dan iPhone 5 (4 inci)- mungkin akan jadi 5 inci. Ia juga termasuk '4G LTE connectivitiy' dan Android OS.




Menurut media, syarikat teknologi gergasi Korea Selatan itu kini dalam peringkat akhir pembangunan telefon pintar fleksibel itu dan dijangka sedia untuk dipasarkan tahun depan.



You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. wah. terkedu t5gk shape dia. unik. hehe. btw salam kenal

    ReplyDelete
  2. tu la dia penangan teknologi..boleh main lipat2 plak hehehehe...salam kenal (^_^)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM