ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 22, 2012

Samsung Galaxy S4

  2 comments    
categories: 


Giler! Giler! Memey giler..!*sorry guys akak mulakan dengan "GILER" sebab gadget terbaru ni memey tak pernah dibuat orang lagi..boleh pulak dilipat2 yer~so invention diaorg high-advance dan GILER!* hehehehe.


Bagi peminat tegar telefon pintar Samsung, atau yang baru nak kuarkan duit dari dompet dan tercari-cari gadget impian apakah yang bisa menarik duit korang, akak nasihatkan....."Lek luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!" hehehe. 

Teknologi membuatkan manusia semakin 'GILER'. Lihat sajalah ' special features' SG S4 ini, dilengkapi dengan pemproses Exynos atau Qualcomm's Snapdragon. Skrin OLED(Organic Light-Emitting Diode) yang lebih besar dari telefon pintar terdahulunya, S3 (4.8 inci), dan iPhone 5 (4 inci)- mungkin akan jadi 5 inci. Ia juga termasuk '4G LTE connectivitiy' dan Android OS.




Menurut media, syarikat teknologi gergasi Korea Selatan itu kini dalam peringkat akhir pembangunan telefon pintar fleksibel itu dan dijangka sedia untuk dipasarkan tahun depan.



2 comments:

  1. wah. terkedu t5gk shape dia. unik. hehe. btw salam kenal

    ReplyDelete
  2. tu la dia penangan teknologi..boleh main lipat2 plak hehehehe...salam kenal (^_^)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.