Thursday, November 22, 2012

# Teknologi

Samsung Galaxy S4



Giler! Giler! Memey giler..!*sorry guys akak mulakan dengan "GILER" sebab gadget terbaru ni memey tak pernah dibuat orang lagi..boleh pulak dilipat2 yer~so invention diaorg high-advance dan GILER!* hehehehe.


Bagi peminat tegar telefon pintar Samsung, atau yang baru nak kuarkan duit dari dompet dan tercari-cari gadget impian apakah yang bisa menarik duit korang, akak nasihatkan....."Lek luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!" hehehe. 

Teknologi membuatkan manusia semakin 'GILER'. Lihat sajalah ' special features' SG S4 ini, dilengkapi dengan pemproses Exynos atau Qualcomm's Snapdragon. Skrin OLED(Organic Light-Emitting Diode) yang lebih besar dari telefon pintar terdahulunya, S3 (4.8 inci), dan iPhone 5 (4 inci)- mungkin akan jadi 5 inci. Ia juga termasuk '4G LTE connectivitiy' dan Android OS.




Menurut media, syarikat teknologi gergasi Korea Selatan itu kini dalam peringkat akhir pembangunan telefon pintar fleksibel itu dan dijangka sedia untuk dipasarkan tahun depan.



2 comments:

  1. wah. terkedu t5gk shape dia. unik. hehe. btw salam kenal

    ReplyDelete
  2. tu la dia penangan teknologi..boleh main lipat2 plak hehehehe...salam kenal (^_^)

    ReplyDelete

Apa kata korang?