Segmen: Nak Header Macam Tu

Tuesday, November 27, 2012




Haaaa ni ader lagi satu segmen menarik untuk disertai..
Pada pink lover yang ni tak boleh dilepaskan bebbbb~
Kalu korang nak join, just klik banner kat atas
dan ikut segala syarat2nya yer~

Nama: Hanim Bt Hashim
Nama Blog: My Blog Cloud
Warna pilihan: Pink (D2608C)

Segmen ni akan tamat pada 27 Nov 2012 11.59malam 
(So, ader masa lagi ne beb, lets grab it!)

Pssstttttt! Hanya 30 orang terawal yang akan dapat header, so CEPAT la join!

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. header awak :)

    http://3.bp.blogspot.com/-RfVvB3pJEWg/ULcnRhzFrLI/AAAAAAAAB4U/JiuxGkg7wBw/s1600/f8.png

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM