ruangiklan
ruangiklan

Friday, December 28, 2012

Jom Terjah Burger Bakar Abang Burn!

  No comments    
categories: 



Night shiny everyoneeee!~Haddow haddow haddowwwww tengah-tengah malam plak la dia bikin kelaparan yang kronik! Mana taknya, burger bakar yang kini menjadi idaman Malaya hahaha sudah mula diserbu! Oh, walaupun mata panda akak dah merayu belas kasihan, akak gagahkan jugak 'menari' di sini hehehe~

Fuhhhh! Saper tak suker burger bakar, akak yang tak pernah makan ni pun terliur tengok orang makan burger bakar tu kan. Korang suker tak burger bakar? Ni akak nak habak mai ada satu promosi yang baeeekkkkkk punyer dari Abe Burn kiter hehehe. Semalam, waktu godek2 FB ternampak satu iklan promosi burger bakar Abg Burn yang perrghhhh meletops-letops!

Klik untuk baca dengan jelas.
Disebabkan sokongan padu rakyat Malaysia khususnya pelanggan burger bakar Abg Burn, maka tercetuslah idea molek ini, promosi terhad untuk tarikh2 di atas dan di jajahan yang berkenaan je tau. Jangan korang salah singgah plak! Fuhhh! sapa taknak burger bakar beef cheese untuk harga RM1 jer beb! Memey terbaekkkk la harga dia. Tapi, siap sedialah korang nak beratur panjang hehe...jangan ada yang patah kaki dah la yek. Aperpun, kalu ader rezeki akak pun nak terjah gak esok insyaAllah....tapi, kalu tk dapat pun sekurang-kurangnya korang mungkin ada rezeki untuk merasanya kan...*ayat sedihku*

So, ape lagi malam esok dan malam tulat sempat lagi ni kalu korang nak terjah!Sokonglah produk tempatan hehehe.

Kalu korang nak tahu lebih lanjut tentang burger bakar Abg Burn ni, boleh MAI SINI

P/S: Ader yang boleh tapau burger bakar abg burn tuk akak tak?hehehe


0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.