ruangiklan
ruangiklan

Thursday, December 06, 2012

Saya Cemburu...

  No comments    
categories: 
Morning glory everyoneeeee!~ Akak cemburu...memey akak kuat cemburu. Tapi dik nonnnn, ni bukan cemburu pasai suami nak kawen lain, atau orang lain dapat beg tangan LV hehehe. Ni cemburu lain....

                              



Ader satu nikmat yang belum pasti lagi kita mungkin akan menikmatinya. Opkos sumer orang inginkan nikmat tersebut, even orang kafir juga mahukannya. Pagi ni akak terbaca satu artikel di HM tentang serangan di Gaza bulan lepas. Sangat menyedihkan apabila ada ibu yang kehilangan anak di depan mata dan tak mampu nak buat apa-apa.

Ada pula yang hancur kakinya dibedil oleh bom dan roket Zionis laknatullah itu. Tapi, ader satu petikan yang membuat akak turut merasa cemburu..!

" Ada rakan saya yang mati syahid. Saya cemburu mereka bakal menjadi ahli syurga kerana berjuang untuk Islam."

CEMBURU TAK??? Kalu korang tak cemburu, then something somewhere must be wrong in your head la.

Itu adalah kata-kata dari seorang penduduk Palestin yang ditembak dari belakang ketika Zionis memusnahkan bangunan balai polis di Gaza City bulan lepas. Alhamdullillah dia terselamat walaupun kini tak boleh bergerak.

P/S :Niat akak jugak nak mati syahid..walaupun memikirkan mati itu saja pun dah cukup menggerunkan hati ini.





0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.