BRIM 2.0: Apa Dah Jadi?

Tuesday, January 01, 2013



"Apa nak jadi...apa nak jadi...janji Januari, dapat Februari."(ala2 S.M.Salim gituuu). Haaaa apa dah jadik ni???Janji Januari, alih2 kuarnyer Februari pulakkkk. Adeehhhh, kesian kat orang2 yang berkenaan dok tunggu la BRIM 2.0 ni. 

"Kerajaan menggalakkan lebih ramai individu bujang memohon untuk mendapatkan BRIM 2.0. Pendaftaran akan terus dibuka sehingga satu tarikh yang diumumkan kelak," kata Menteri Kewangan Kedua, Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah-Malaysiakini.com

Hmmmm tunggu je la labuuuuuuuuu...jangan jadi janji dicapati sudah la labuuuuuuu.


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM