Saturday, January 12, 2013

# Family Time

Himpunan Keluarga Di Putrajaya.

Macam dah jadik trend plak himpunan2 ni sume yer. Yang sana buat, yang sini pun nak buat. So, aku pun nak buat jugak la kan...kene la 'up-to-date' skit kan hehehe. Seperti yang dijanjikan pada My Pearls arini nak bawak diaorg gi jenjalan kan, so kitaorg pun decide bawak diaorg men gelongsor..ala playground tu la. My Pearls panggil 'gelongsor' huhu. Mula2 budak2 ni mintak gi Tesco Ampang main gelongsor kat sana...cehhhh! Aper barang gi Tesco tu, belakang umah jer! Biler2 boleh gi anak oiii~

Kita gi jauh skek la yer, since i tak pernah lagi menjejakkan kaki ke..uollss know where kan hehe. (tuuu, kat title tuu) Sumer orang dah gi Putrajaya, even incik somi dulu masa bujang pun dah gi sana dah. Aku jer yang terperuk di Kuantan tu, even kalu balik KL pun takda sapa nak bawak aku jejak kaki kat sana huhu...sodih tak cito den ni?huhu.

Maka, disebabkan anak2 nak main gelongsor, kami berhimpun di sinunnnn....
Putrajaya...here i comeee~

Dashyat tul aku dan incik somi, bawak anak2 men gelongsor sampai ke Putrajaya haha. Kan aku dah cakap tadi, ni 1st time aku jejak my footprint here haha. So, sambil men gelongsor sambil 'cuci' mata la huhu.

simple benau playground dia....
Dengan gumbiranya, pantas anak2ku berlari mendapatkan playground ni..macam 10 tahun tak main! Biler nak panjat tangga.....


Potong stim tul ini playground yer~ cian my Pearl hehe. Tapi, demi keselamatan diaorg kene ikut peraturan jugak kan. Tapi, ader la jugak satu dua mainan yang boleh dimain...




Hahaha boleh la tu kan, asalkan diaorg seronok dan mainan tu selamat dan tidak merbahaya yer dop?

Tapi aku tak puas lagi teroka Putrajaya ni, tempat yang kami lalu tu banyak kuarters dan rumah2 jer. Takpela, next time kter gi lagi yek (^_^)

Sebelum balik kiter posing dulu (^_^)

3 comments:

  1. wahahaha.. bila cite pasal Putrajaya ni, rasa rindu pulak nak balik sana.. :) takperlah, dugaan study.. habis belajar boleh balik Putra ! :D

    ReplyDelete
  2. lain kali pi kat cyberjaya... playground dia lagi gempak. kalau anak nak main gelongso.. antara berani dan tidak je... sebab tinggi heeehhe

    ReplyDelete
  3. @Bintang :hehe takper, study dulu k.

    @Zura Tamin: Ohhh sy pun tak pernah jejak lagi ke situ hehehe. Thanks for the info, nanti boleh promo kat incik somi plak hehehe.

    ReplyDelete

Apa kata korang?