Wednesday, January 16, 2013

# Pasal Blog

Listen! Kami Dah Pindah (^_^)~


Woweeeee!~ Hou yeaaaa! Akhirnya, (My Blog Cloud) M.B.C telah bertukar alamat heeee. Seriously, aku dah putus asa pasai nak tukar domain baru ni. Hampir sebulan aku nunggu...nunggu...bulan tak timbul-timbul hehehe~



Dari 17hb bulan lepas aku register kat asiahost, dekat 20 kali aku check ape yang tak kene ngan account aku. Orang lain 2 @ 3 ari dah dapat tukar sekejapan..aku...kelembapan..

Last2, aku fikir takyah la tukar domain pun, yang blogspot.com ni pun dah ok la (mood sedih). Sebak jer tengok orang lain dah tukar domain huhu. So its ok, life must goes on right bak kata omputih..*poyos plak aku ni*



Then, tadi TERgatai pulak tangan aku nak pi check email and...wallahhhhh! cik asiahost kata domain aku dah ACTIVE! boleh pakaiiiiii.....boleh tukaaaaaa......
Aper lagi, senyum sumbing aku terus gi edit address hehehe.

Dan, seperti yang aku jangka bila dah tukau address ni pasti ader benda yang ilang. Godek punyer godek, bloglist aku lesappp! En. Nuffnang pun dah 'lari' dan feedjit aku blank! Mujo tigo bondo jo yop!hehehe...sekarang sudah diupdate baru huh!


Poyos je kan cik kuning atas tu haha...

Jomput-jomput la bertandang ko umeh sey ni yo. Kalu susah nak carik ekau taip jo la address lamo, pandai2 dio la redirect ko address baru den ni ha.


1 comment:

  1. listen!!! hehe..tahniah..selamat berpindah ke rumah baru..samalah, saya dulu pun kemain lambat sampai email, dah merajuk dah pun..lepas itu gatal2 juga nak buka email, cakk..ada email dari domreg tu..yeah dah boleh tukar.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates