Friday, January 11, 2013

# Cerita My Pearls

Mereka Lepas Gian....

Mereka dah tak tahan. Seminggu tak dapat 'benda' tu haha, to be exact lima hari. Sajer aku tetapkan peraturan baru since diaorg dah start sekolah kan. 


Rule #1 :
NO virtual games or watching cartoon on the pc tablet on school days.
(TAK BOLEH main game atau tengok kartun di pc tablet pada hari persekolahan.)

Aper motif aku buat macam tu? Supaya diaorg tak giler menghadap benda tu instead of buat keje sekolah. Dan alhamdulillah, dalam 5 hari ni diaorg abide by the rule huhu.

First two days tu memey Wani ader mintak main game, tapi aku kata, "NO games on school days kakak." Dan dia buat muker seposen tapi aku still buat muker garang hehehe. Korang tau je la kalu budak2 ni dah mengadap game @ kartun, memey buku terperuk je la dalam beg tu sampai sok pagi.

Esok dah hari sabtu, tapi sebab diaorg dah tak tahan gian sangat, terus WaniMira mintak main game lepas maghrib tadi.


Kakak dengan game barbienyer

Mira dengan 'boypren' kembar dia huhu
 So, konpomla dua hari ni diaorg conquer pc tablet tu sebelum perintah 'kuarantin' berkuatkuasa semula Isnin depan muahahahaha.
Syiokkk plak jadik cikgu garang ni haha.


1 comment:

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates