Mereka Lepas Gian....

Friday, January 11, 2013

Mereka dah tak tahan. Seminggu tak dapat 'benda' tu haha, to be exact lima hari. Sajer aku tetapkan peraturan baru since diaorg dah start sekolah kan. 


Rule #1 :
NO virtual games or watching cartoon on the pc tablet on school days.
(TAK BOLEH main game atau tengok kartun di pc tablet pada hari persekolahan.)

Aper motif aku buat macam tu? Supaya diaorg tak giler menghadap benda tu instead of buat keje sekolah. Dan alhamdulillah, dalam 5 hari ni diaorg abide by the rule huhu.

First two days tu memey Wani ader mintak main game, tapi aku kata, "NO games on school days kakak." Dan dia buat muker seposen tapi aku still buat muker garang hehehe. Korang tau je la kalu budak2 ni dah mengadap game @ kartun, memey buku terperuk je la dalam beg tu sampai sok pagi.

Esok dah hari sabtu, tapi sebab diaorg dah tak tahan gian sangat, terus WaniMira mintak main game lepas maghrib tadi.


Kakak dengan game barbienyer

Mira dengan 'boypren' kembar dia huhu
 So, konpomla dua hari ni diaorg conquer pc tablet tu sebelum perintah 'kuarantin' berkuatkuasa semula Isnin depan muahahahaha.
Syiokkk plak jadik cikgu garang ni haha.


You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM