ruangiklan
ruangiklan

Friday, January 11, 2013

Mereka Lepas Gian....

  1 comment    
categories: 
Mereka dah tak tahan. Seminggu tak dapat 'benda' tu haha, to be exact lima hari. Sajer aku tetapkan peraturan baru since diaorg dah start sekolah kan. 


Rule #1 :
NO virtual games or watching cartoon on the pc tablet on school days.
(TAK BOLEH main game atau tengok kartun di pc tablet pada hari persekolahan.)

Aper motif aku buat macam tu? Supaya diaorg tak giler menghadap benda tu instead of buat keje sekolah. Dan alhamdulillah, dalam 5 hari ni diaorg abide by the rule huhu.

First two days tu memey Wani ader mintak main game, tapi aku kata, "NO games on school days kakak." Dan dia buat muker seposen tapi aku still buat muker garang hehehe. Korang tau je la kalu budak2 ni dah mengadap game @ kartun, memey buku terperuk je la dalam beg tu sampai sok pagi.

Esok dah hari sabtu, tapi sebab diaorg dah tak tahan gian sangat, terus WaniMira mintak main game lepas maghrib tadi.


Kakak dengan game barbienyer

Mira dengan 'boypren' kembar dia huhu
 So, konpomla dua hari ni diaorg conquer pc tablet tu sebelum perintah 'kuarantin' berkuatkuasa semula Isnin depan muahahahaha.
Syiokkk plak jadik cikgu garang ni haha.


1 comment:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.