ND Lala: 'Tolong Jangan Biadab'

Thursday, January 31, 2013

Hurrmm...sejak dua menjak ni hubungan deme (Sharnaaz-Shila) selalu jadi tatapan spotlight di media hiburan. Dari kes cintan, gaduh manja, baran sehingga ke sekarang...

Terbaru, ND Lala menyatakan rasa kesalnya pada boypren Shila yang dikatakan memalukannya sekeluarga berhubung pernyataan Sharnaaz yang tetap akan datang merisik, walhal ND Lala sendiri tidak pernah mengadakan perbincangan bersama keluarga Sharnaaz mengenai perkahwinan itu...guaner tu?


“Saya dan ibu Shila masih hidup, masih bernyawa, sekurang-kurang hormatilah kami sebagai orang tuanya.

“Kalau Shila mahu kahwin sekali pun, saya walinya, bukan Shaarnaz yang menentukan itu isterinya,” kata Amir Amzah Salleh, 51 atau ND Lala yang juga bapa kepada penyanyi, Shila Amzah, 23.




“Dia (Shaarnaz) mengakui Shila bakal isterinya dan tetap akan merisik, semua itu karut. Jangan keluar kenyataan yang boleh memalukan diri sendiri dan saya percaya keluarga Shaarnaz turut malu dengan tindakannya itu,” katanya.-hm





Hurmmm...cinta terhalang ke ni? Dah macam drama bersiri dah plak aku tengok. Aperpun, jangan sesekali biadab dengan orang tua wokeh!Peace~

You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. uikk.. hav something wrong sumwhere kah? he3

    ReplyDelete
  2. @tenku: i think have la...hehehe

    ReplyDelete
  3. fuh,,, nasib baik la saya tak jadi masuk minang dia... hahaha

    ReplyDelete
  4. @papa: eh boleh lagi aper...3 tempat kosong lagi tuuuu. Tapi, mintak izin wali kat atas dulu hahahaha~

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM