Tuesday, January 22, 2013

# Wanita

Penampilan Terbaru Isteri Bekas Pemimpin.

Ketepikan soal politik & perbezaan idelologi sebentar dan lihat betul2 gambar di bawah, siapakah gerangannya wanita di sebelah Tun Dr. Mahathir tu?? Geraknya, senyumnya, lenggoknya menggambarkan beliau seorang yang sangat 'low profile'. 


Kemudian, lihat pula apa yang lainnya tentang gambar ni?? Rantai mutiaranya kah? Cincin 24 juta karatnya kah? Subang permatanya kah?Tidak.......(^_^). Yerp, beliau ialah Tun Dr. Siti Hasmah Mohd Ali yang kini telah bertudung! Alhamdulillah...Allahuakbar!~

Sumber: fb
Syukur Ya Allah, kerana dibukakan hati Tun untuk menutup aurat dengan sempurna. Gambar ini diambil dari fanpage Saya Sayang Tun Dr Mahathir Mohammad. Penampilan terbaru beliau ini telah mendapat reaksi positif dari orang ramai yang sangat menantikan perubahan beliau.

Antara komennya ialah:

  • Alhamdulillah gembira dengan perubahan Datin..Semoga berbahagia selamanya.
  • dah pakai tudung?yay!
  • tun dm ngan bini dye ke tu?laen la bini dye pakai tudung..pape pon alhamdulillah dan terbaekkkk...
  • mudah2an Tun Siti Hasmah kekal bertudung...insyaallah.
Regardless pendirian politik masing2 yang berlainan, perubahan Tun ini sangat dialu2kan oleh masyarakat Malaysia khususnya orang2 Islam. Jika seorang Islam itu ingin berubah menjadi lebih baik, maka kita wajib menyokongnya selagi tidak melanggar syarak, ke guaner?


P/S: Alhamdulillah.....yang 'free hair' tu biler lagi?? 





3 comments:

  1. Gambar baru ke lame ni... masa badminton terbuka Malaysia ahad lepas ade Tun kat dewan jugak... nmpak masih free hair... hmmm... apapun doa kita semua agar Tun kekal seperti gambar di atas... aminn...

    ReplyDelete
  2. Menurut fanpage tu, ini gambar terbaru. Setakat ini, ini saja gambar tunggal beliau yang ada. Sy pun harap jika ini menjadi perubahan beliau selamanya..insyAllah.

    ReplyDelete
  3. Salam. Hidayah milik mutlak Allah. Sentiasa la kita berdoa agar sentiasa berada di jalan yang lurus dan memperolehi keredhaaan dari Allah. selawat keatas nabi junjungan kita MUHAMMAD saw. Jaga HATI Kita. "o.f"

    ReplyDelete

Apa kata korang?