Popular Ker??

Thursday, January 10, 2013


Nak tergelak pun ader biler baca kajian populariti yang dibuat ke atas PM dalam sinarharian ni. Tak faham aku..penting ker populariti seseorang untuk meraih sokongan dari orang lain?

Menurut kajian tersebut populariti PM meningkat kepada 65% pada bulan Oktober dan menyusut sedikit kepada 63% pada bulan lepas. Ye la, penghujung bulan September tu kan pembentangan belanjawan 2013, jadi faham2 la kalu masa tu sokongan meningkat huhu.

Tapi, dengan peningkatan harga barang yang semakin hari semakin teruk ni, sampai Milo pun boleh naik harga kepada RM32++ hengget, ditambah plak dengan macam2 masalah luar dalam lagi susah la nak maintain ke'fofularan' tu huhu.

Bukan populariti semata-mata yang akan menjamin sokongan rakyat, tapi ketulusan dan kebertanggungjawaban dalam menjalankan amanat rakyat itu yang akan dinilai oleh rakyat, yer dop?huhu. 


You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM