ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, January 08, 2013

Tandas Awam Lutsinar.

  1 comment    
categories: 

Cuba bayangkan korang 'melabur' di tandas awam sambil melihat orang yang lalu lalang di situ..pernah teringin tak nak buat camtu? Kiter boleh lihat orang di luar, tapi orang di luar tak boleh melihat kiter yang sedang 'melabur' wahahaha. Ni nak panggil cerdik ke bodo?? Korang nilai la sendiri yek.

Tapi, ader juga sekumpulan idealis yang menjadikan idea pelik mereka suatu kenyataan. Contohnyer, tandas awam lutsinar ni. Tandas awam ini dibina oleh artis Monica Bonvicini dan dipanggil sebagai 'Don't Miss A Second' terletak di London. Ia memaparkan tandas awam yang terletak di tengah-tengah laluan pejalan kaki sibuk yang dibina sepenuhnya menggunakan cermin sehala.

Boleh caya kerrrrrr??hehehe...aku tak sanggupppppp!~








Sumber: gempak.org

1 comment:

  1. huh... silap2 kite yg kat dlm kena skodeng dgn org luar...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.