Tandas Awam Lutsinar.

Tuesday, January 08, 2013


Cuba bayangkan korang 'melabur' di tandas awam sambil melihat orang yang lalu lalang di situ..pernah teringin tak nak buat camtu? Kiter boleh lihat orang di luar, tapi orang di luar tak boleh melihat kiter yang sedang 'melabur' wahahaha. Ni nak panggil cerdik ke bodo?? Korang nilai la sendiri yek.

Tapi, ader juga sekumpulan idealis yang menjadikan idea pelik mereka suatu kenyataan. Contohnyer, tandas awam lutsinar ni. Tandas awam ini dibina oleh artis Monica Bonvicini dan dipanggil sebagai 'Don't Miss A Second' terletak di London. Ia memaparkan tandas awam yang terletak di tengah-tengah laluan pejalan kaki sibuk yang dibina sepenuhnya menggunakan cermin sehala.

Boleh caya kerrrrrr??hehehe...aku tak sanggupppppp!~








Sumber: gempak.org

You Might Also Like

1 pengomen comel

  1. huh... silap2 kite yg kat dlm kena skodeng dgn org luar...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM