Tuesday, January 08, 2013

# Teknologi

Tandas Awam Lutsinar.


Cuba bayangkan korang 'melabur' di tandas awam sambil melihat orang yang lalu lalang di situ..pernah teringin tak nak buat camtu? Kiter boleh lihat orang di luar, tapi orang di luar tak boleh melihat kiter yang sedang 'melabur' wahahaha. Ni nak panggil cerdik ke bodo?? Korang nilai la sendiri yek.

Tapi, ader juga sekumpulan idealis yang menjadikan idea pelik mereka suatu kenyataan. Contohnyer, tandas awam lutsinar ni. Tandas awam ini dibina oleh artis Monica Bonvicini dan dipanggil sebagai 'Don't Miss A Second' terletak di London. Ia memaparkan tandas awam yang terletak di tengah-tengah laluan pejalan kaki sibuk yang dibina sepenuhnya menggunakan cermin sehala.

Boleh caya kerrrrrr??hehehe...aku tak sanggupppppp!~








Sumber: gempak.org

1 comment:

  1. huh... silap2 kite yg kat dlm kena skodeng dgn org luar...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates