ruangiklan
ruangiklan

Monday, January 28, 2013

Terima Kasih Pingje.org

  4 comments    
categories: 
Biler bukak email tadi, dapat satu perkhabaran dari Pingje.org mengenai bagaimana nak jadikan artikel blog kiter SEO friendly. Aku yang tak sampai setengah tahun berblogging ni memey tak amik port pun pasai mende2 ni sumer pada mulanya. Sebabnya, aku takda basic knowledge pasai kekdah (kaedah) SEO ni.


Tapi, mungkin sekarang aku kene alert pasai SEO ni hehehe. Aperpun, terima kasih sekalung budi kuucapkan kepada admin Pingje.org yang sudi 'menyelamatkan' blog aku dari terus menjadi blog yang tak friendly.


Bagi sesiapa yang berdaftar ngan Pingje.org ni mesti korang dah dapat email tentang tips SEO ni kan? Popular kejap nama blog aku hehehe. Tapi, kalu takde orang nak tegur aper kesalahan aku camner aku nak betulkan ye dak? Lagipun, knowledge sebegini baik untuk disebar dan dikongsi bersama ye dop? Plus, ini baik juga untuk trafik aku yang akhir2 ni menjunam teruk!huhu...

Oooohhhh...baru ku tahu selama ni dimana silapku. Patutlah, aku pun pelik tiap kali aku ping artikel mesti nama blog aku di depan nama artikel. Tapi, aku buat dekkk jer, ingat takde problem pun. Tapi, ghupernyer itu sumer bersangkaut paut dengan kenaikan atau penurunan trafik di blog aku. Hurmmm....banyak lagi nak kene belajar ni! 

So, next time i'll know what to do...weeee:D Thanks again pada admin Pingje.org (^_^)

4 comments:

  1. Salam...sama2..semoga SEO blog ni menjadi semakin mesrah SEO..:)..

    By JR Admin@pingje.org

    ReplyDelete
  2. wahh.. best nya.. tahniah, mungkin akak boleh jadi blogger yang berjaya.. terus terang wan sedang dalami trick dan Tips SEO agar blog lebih mesra Friendly.. Tahniah :)

    ReplyDelete
  3. @irwan: insyaAllah dik..mekasih kerana bantuan tadi. Aperpun, we learn from mistakes kan hehe (^_^).

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.