Terima Kasih Sir Nuffnang.

Wednesday, January 09, 2013

Mula-mula masuk bende alah ni memey kenit tak paham staram (dialek ganu). Tapi, skrg dah paham skit..kot hehe. Aperpun, dah lama Kenit tak 'jumpa' Sir Nuff, so saje la gi melawat tadi. Dan nampaknya, sudah bertambah la CPC Campaign Kenit...(^_^).

Terbaru campaign DiGi Triple D berjaya 'ditempek' di blog kesayanganku ini hehehe. 



Terima kasih Sir Nuff beri kepercayaan pada blog Kenit untuk letak iklan dia. Bagila banyak lagi yer Sir Nuff hehe. Walaupun, 'tangkapan' belum memberikan hasil tapi sudah ada peningkatan dari tahun lepas. 

Semoga tahun 2013 Sir Nuff akan lebih tangkap 'cintan' dengan blog Kenit ni weeeeeee (^v^)


Terjah jugak yang ni:



You Might Also Like

3 pengomen comel

  1. salam akak..antara CPUV ngan CPC tu cam mn?? saya tak faham..akak faham tak??

    ReplyDelete
  2. @FozyAliya :salam Aliya, akak paham tapi tak pandai nak terangkan takut Aliya nanti lagi tak paham apa akak tulis hehe. Aliya boleh refer kat sini -> http://hazirahramli.blogspot.com/2012/08/perbezaan-antara-cpuv-campaigns-cpc.html

    ReplyDelete
  3. hee, untung lahh,.hanna pnye nuffnang xley bukak. xtaw npe ..huu, sedihh

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM