Wednesday, January 23, 2013

# Nuffnangers

Why Nuffnang Tak Mo Kuar??


Fenin fenin kepalo den dibueknyo. Apkobondonyo ni aiiiii!~ Penat mak gonyoh2 benda ni..tak kuar2 jugak huhu. Dah banyak ari dah Sir Nuffnang buat macam ni kat Kenit...apa yang dah Kenit buat??


"Error matching blog to blogger entry. If you are the owner of this blog, please check that there is no typo in your blog address and that you have pasted the code from the Add Ads page correctly (http://www.rusukiri.my/)"

Boleh jiwa dibueknyo kalu lagu ni! Sapo2 otai atau superman ker catwoman ker boleh tulun saya tak?? Camner nak buek ni bagi botul balik ha? Start den letak domain baru kat 'Blog Url' ari tu dia jadi lagu ni.....!~

Den dah try:

a) tukar domain url kat nuffnang kepada .my 
-tak jadi jugakkkkk

b) tukar balik pada domain .blogspot.com 
-pasai den godek2 kat blog orang..katanyer menjadik. Tapi den punyo masih kuar error lagi..acanor tu?

c) pastikan 'Ads Preference' pilih 'Show Global CPC/CPA Ads'
-yang tu pun den dah buek

d) den dah paste code iklan di tempat yang botul 
-bondo ni banyak kali dah den buek. Den pasti den buek botul punyo...pun kuar error jugak!

e) update survey?
-Ari2 den update..sampai tak tahu nak tulis apo dah hehe

f) pasrah...dan tawakal je la. Mungkin kah ada sinar untuk den??

Aduhhhh...kesian den! Ponek den update blog ari2 walaupun takdo orang nak baco..tapi nuffnang plak buek hal! Apokobondonyo ni jangggg oi!~

Habis trafik den..pulus den huwaaaaa!~T_T


Terjah jugak yang ni:



6 comments:

  1. kalau takde earning lagi cuba add blog, pastu buat semula.. update survey..kalau tak cuba hantar tiket kat nuffnang yo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak takut nak add blog tu nanti cpc yg previous tu ilang kan? Tiket dah anto tunggu reply je la ni hehe. Mekasih untuk tips dik

      Delete
  2. sabar ye kak..nuff ni sejak2 ni agak pemalu skit..sebab tu la takmo kuar.. bab tukar2 tu mngkin ambik msa skit.kut.. mklum la, dia pun fenin jgk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpela mimie ckp gitu . Boleh plak dia malu malu arnab ngan akak yer hehe.mekasih dik

      Delete
  3. Salam..ini terjadi biasanya sebb baru tukar alamat(domain) walaupun url blog sudah betul tapi sistem nuff tetap tak dpt kesan jadi error seperti itu akan berlaku..oleh itu,rasanya kena tunggu dalam 2-3 hari kalo masaalah masih sama baik contact team nuff... :)

    Admin@pingje.org

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oohhh gitu, mekasih cik min..pas baca komen cik min baru sy dapat tido malam tadi hehe. Mekasih yer, kiter tunggu je la respon nuffnang :)

      Delete

Apa kata korang?