Meatball Abg Burn Yang Tak.......

Sunday, April 21, 2013

Assalamualaikum!~

Tekak kami anak beranak memang camni. Mungkin jugak korang pun macam kami jugak kan. Kalau dah suka satu2 makanan tu kat satu2 tempat tu memang kami akan 'bersumpah' taat setia untuk berkunjung lagi hehe.

Tulis banyak tak guna..kita terjah gambo dulu yek!



budak kecik ni kalu jalan jauh sikit mulala mata dia jadi 'berat'. Kat meja makan
pun boleh layan mata hehe.

Respond sheet for meatball Abg Burn. 

Time tengah order tu, diaorg bagi this respond sheet untuk meatball Abg Burn. Ader cabutan bertuah sekali tau! So, WAJIB isi sebelum korang pulang kalau nak berpeluang menang hehe. Manerla tau ader rezeki nak menang, sambil makan boleh menang hadiah...tak syok gitu? hehe. Tapi sampai bulan Mei je tau! So, korang terjah cepat sebelum 15 Mei 2013 tau....!

Satu yang Kenit suka selain burgernye yang sodap dan mantop ialah layanan dari geng Abg Burn memang terbaekkk setakat ini.  Bukan takat komited dan peramah tapi murah dengan senyuman! Terus naik selera nak makan hehehe. So, makanan dah pun sampaiiii.....kita amik bau dulu hehehe.


Beef set - ni Kakak punya. Kalau menghorder kemain lagi dia...tapi yg habis hotdog jer. Burger dia tak usik...Pak Jelan amik peluang la habiskan hehehe.



Meatball Abg Burn 1 set - hohoho ni den punyo Den memang dah lamo teringin kek meatball Abg Burn ni. Tengok dalam fb bikin terliur jo hehehe. Sodap!
Korang pasti puas hati!


Lamb set - Pak Jelan memang obses ngan kambing hahaha. So, tiap kali order pun Kenit dah tau.... Lamb set ni jugak jadi pilihan hati. Terbaekkkkkk.....!

1st time Kenit rasa meatball Abg Burn ni....memang TERSODAPPPPPP & TERBAEKKKKK! Ini bukan statement puji melambung, tapi pujian ini memang kena ngan makanannya! Kalau tak takkanla Kenit datang banyak kali kat sini.

cer tengok tu...tekstur daging yang lembut dan juicy! Terasa sos lada hitam didalam
meatball ni tau! Cicah pulak ngan cheese...perrghhhhh!

1st time kami rasa meatball ni hati kami dah tertambat. Syabas Abg Burn! Satu lagi produk berkualiti dari bumiputra berjaya dikomersialkan. Kami tak makan McD (dah 2 tahun boikot) so, Burger Bakar Abg Burn sememangnya dah menjadi pilihan kami dulu, kini dan selepas ini.....hehehe.




Untuk set meatball yang Kenit pilih ni, harganya hanya RM11 (meatball+wedges+hotdog). Eh, ok sesangat la tau...! Konpom korang puas...in shaa Allah. (^_^)


So, Kenit just nak tulis Meatball Abg Burn Yang Tak Boleh Dilepaskan! Sure kami datang terjah lagi pasni in shaa Allah (^_^)

Sebab sedap la maka korang kena terjah yang ni jugak :

You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. hehe..kta tak ada peluang lagi nak terjah restren kat ssyen 7 shah alam lg..walaupn dekat..ahaha..rasanya kalau nak makan..order pastu kongsi ja..ahaha.daging tgok macam besar aja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saiz meatball ni sederhana je tapi puas makan. Pastikan Nana tak makan nasi sebelum tu kalu tak memang bercinta la nak perabihkan hehehe.

      Delete
  2. terliurnya tengok meatball tu. jadi lapar pulak.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM