ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, December 03, 2013

Contest Kasih Ephyra ~ Phase 1

  28 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


KLIK {SINI} UNTUK JOIN

Mengapa kenit nak sertai contest Ephyra ni? Sebab kenit nak menang dan merasai sendiri miracle produk Ephyra. Bukan saja kulit yang halus licin dan wajah yang bebas dari masalah malah kenit ingin memiliki kulit yang sihat gebus dan kenit percaya Ephyra dapat membantu kenit mengatasi masalah kulit yang sekian lama membelenggu diri ini. 

Kenit banyak membaca info dan testimonial dari blogger Kak Fila mengenai kebaikan produk Ephyra. Bermula dengan pengenalan tentang Ephyra {SINI}, Kak Fila berkongsi perbezaan selepas menggunakan Ephyra di {SINI},{SINI},{SINI} & {SINI}. Sapa tak jeles nengok tangan yang halus mulus macam Kak Fila kan heeee. Tu baru tangan, belum muka lagi tu hehe.

Kak Fila, pinjam gambo jap yek (^_^)

Ya Allah, berbeza sungguh tahap kehalusan kulit kami berdua. Tengok kak Fila punyer kulit tangan halus dan rata je. Tengok kenit punyer kulit tangan, rasa boleh buat peta jalan siap dengan parit sekali! muehehehe. So, nampak tak di situ keperluan kenit untuk memiliki Ephyra ni?


Kalau anda ingin tahu lebih lanjut mengenai Ephyra, boleh LIKE & FOLLOW :



TARIKH CONTEST

2 Disember 2013 - 13 Disember 2013

(pemenang akan diumumkan pada 20 Disember 2013)

28 comments:

  1. macam teringin jeee..

    jemput singgah..

    http://ainqemabiz.blogspot.com/2013/12/glutathione-nutri-birdnest-soap-kini-di.html

    ReplyDelete
  2. nak join jugaklah..mana tau dapat satu kotak kan kenit..

    ReplyDelete
  3. good luck!!..Salam Ukhwah..dah follow sini..:)

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya ya! saya pun ada join contest ni..:) hadiah2nya mmg best kn..

    ReplyDelete
  5. hi there! huhuhu kite pon join contest yang sama :) Nway good luck yer! :)

    ReplyDelete
  6. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.