CPUV 3 IN 1?

Sunday, December 22, 2013


Assalamualaikum!~

Dah hampir 3 minggu CPUV tidak kelihatan. Merajuk ke aper? Kenit ada hantar tiket kepada Nuffnang tengah bulan aritu untuk bertanyakan hal ni since satu CPUV pun tak lekat tuk bulan Disember ni.




Tergaru-garu jugak la nak mikir apa nak tanya kat Nuffnang ni hehe. So, ini jawapan yang Nuffnang bagi.





It all depends on the advertisers. Bermakna, pemilihan dilakukan oleh pengiklan sendiri untuk memilih blog yang bersesuaian dengan citarasa mereka. So, memang tak boleh nak kata apa la, bergantung pada pengiklan sepenuhnya.

Kenit noticed ramai yang dah mula dapat CPUV/BE today, so tahniah untuk anda yang dah dapat (^_^). Kenit pun dapat iaitu CPUV dari INTI Cycle 1 Degree. Tapi, sampai 3 sekali dia bagi?? Berangkai ke ape ni?hehehe. Ok la tu, orang dah bagi amik je la kan hehehe.




For more infos tentang INTI Cycle 1 Degree, bolehlah rajin2 klik iklan kat Nukilan Kenit ni ye. Pastu tinggalkan tink blog anda, insyaAllah kenit singgah membalas kembali (^_^).



You Might Also Like

10 pengomen comel

  1. Alhamdulillah rezeki kenit.. farah pn dapat jugak..=D

    ReplyDelete
  2. wah.. dasyat... rmai dpt 2 je.. kenit 3 terus... hee

    ReplyDelete
  3. Salam kenal... untung lah dapat 3 sekali gus...rezeki jgn ditolak ;)

    ReplyDelete
  4. selamat pagi, wahhh 3 tu... umpama melepaskan hajat kenit... hihi

    ReplyDelete
  5. Err...'tink' tu ape? Adakah bermaksud 'link'?....hehe... kak kenit..sye sggah..by phone...huhuhu

    ReplyDelete
  6. wah...sampai 3 tu..heheheh...tahniah..akak klik satu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..tahniah kenit. Tapi bulan ni memang kurang dapat cpuv kan? Taktau nape

    ReplyDelete
  8. dlu saye xprnh dpt BE.. lps 2 taon baru dpt.. haha.. sbb buat blog pon bkn semata2 krne duit.. kalo ade rezeki, ade la.. =)


    tahniah awk..
    rezeki..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. tahniah.. Rezeki tu.. :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM